📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Pierdolone małpy kurwa .... jeden zacznie to reszta też rozpierdala normalnie instynkt stadny
To czlowiek zapierdala prawie sie wiesza a taka malpa ma to wszystko na tacy ZYCIE FAIR IS XDDDDDDDDDDDDDD
smc napisał/a:
Wiejskie dyskoteki tak wyglądały w '90-tych.
Mordobicie, spalony Polonez, uciekanie przed Policją i napierdalanie się z obcymi. Osobiście skakałem po dachu Astry, gdy właściciel zjarany trawą siedział za kierownicą i się cieszył. Zapierdalanie 180km/h środkiem wioski, oczywiście kierowca najebany jak szpadel. Do Focusa weszło 11 chłopa i pojechaliśmy na następne balety. Urwany film i pobudka w chacie jakiejś laski 70km od mojego miasta...
Do dziś nie oddałem jej pożyczonej kasy na bilet
Potwierdzam, tak było nie kłamię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów