📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Owoc czyjejś pracy niszczą zwierzęta pierdolnięte
ten kraj ma nam pomagac w walce z ruskimi? jakos tego nie kupuje... ogolnie to mamy przejebane jezelic chodzi o polityke.
To na pewno Kalifornia, a nie Berlin, Kolonia, czy Bruksela?
Geopolitycznie skazani na obsranie z każdej strony
To nie ten kraj, tylko jebane czarnychy do odstrzału, albo wyzbierania i wrzucenie do oceanu.
Czarnuchy nie potrafią pływać.
0rion napisał/a:
ten kraj ma nam pomagac w walce z ruskimi? jakos tego nie kupuje... ogolnie to mamy przejebane jezelic chodzi o polityke.
Jebać co tam się dzieje. Mają kasę i sprzęt a swoich murzynów trzymają u siebie. To dobry układ. Gdyby było odwrotnie, to nie byłoby tak fajnie.
Kurwa też chciałbym komuś rozpierdolić auto i polać benzyną.. To moje skryte marzenie
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Kurwa też chciałbym komuś rozpierdolić auto i polać benzyną.. To moje skryte marzenie
Zostań trans-czarnuchem-uchodzcą i wio do Brukseli.
Wiejskie dyskoteki tak wyglądały w '90-tych.
Mordobicie, spalony Polonez, uciekanie przed Policją i napierdalanie się z obcymi. Osobiście skakałem po dachu Astry, gdy właściciel zjarany trawą siedział za kierownicą i się cieszył. Zapierdalanie 180km/h środkiem wioski, oczywiście kierowca najebany jak szpadel. Do Focusa weszło 11 chłopa i pojechaliśmy na następne balety. Urwany film i pobudka w chacie jakiejś laski 70km od mojego miasta...
Do dziś nie oddałem jej pożyczonej kasy na bilet
Mordobicie, spalony Polonez, uciekanie przed Policją i napierdalanie się z obcymi. Osobiście skakałem po dachu Astry, gdy właściciel zjarany trawą siedział za kierownicą i się cieszył. Zapierdalanie 180km/h środkiem wioski, oczywiście kierowca najebany jak szpadel. Do Focusa weszło 11 chłopa i pojechaliśmy na następne balety. Urwany film i pobudka w chacie jakiejś laski 70km od mojego miasta...
Do dziś nie oddałem jej pożyczonej kasy na bilet
__Tux__ napisał/a:
j***ć co tam się dzieje. Mają kasę i sprzęt a swoich murzynów trzymają u siebie. To dobry układ. Gdyby było odwrotnie, to nie byłoby tak fajnie.
racja racja, niech ich sobie tam trzymaja xd byle tylko do polski tego sie nie nazjezdzalo. coraz czewsciej ostatnio w tv jakis lewackich reklam z wizerunkiem czarnoskorych itp japierdole.
Normalna impreza, o co wam chodzi.
Mają rozmach skurwisyny w tej Nigeryce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów