Widzę, ze jeden temat z tych zawodów (a raczej z treningów przed) już był: sadistic.pl/najwieksza-gleba-pucharu-polski-vt194106.htm < ale jak to się mówi: Chuj z obojczykiem, amortyzator się nie zrośnie, toteż macie kolejną soczystą glebę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widzę, hopa zbiera żniwo nie pierwszy nie ostatni
bałem sie, ze to siodelko go rozdziewiczy
tak sie kończy budowanie debilnych 'podwójnych'. popatrzcie sobie na światowe trasy np. whistler. tam hopki budowane sa z glową...
Dlaczego debilnych?
Sama hopa fajna, mogli usypać ze 2m stolik to większość pewnie gładko by wylądowała
Szkoda roweru:(
Tak się zastanawiam czy to olej z amorów trysnął, czy gość się zeszczał od jebnięcia o ziemię
m8 napisał/a:
Tak się zastanawiam czy to olej z amorów trysnął, czy gość się zeszczał od jebnięcia o ziemię
zeszczał się ze szczęścia że będzie na wszystkich fail compilation
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów