📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i pieknie chociaz jak dla mnie brakuje fatality piwko sie nalezy a to ze Rosja jest jebniętym krajem kazdy juz wie
cyklop28 i yoshi hahahaha
twardziele z bąblem w nosie przez internet i wpisy incognito
twardziele z bąblem w nosie przez internet i wpisy incognito
ksenon0 napisał/a:
przegrała bo nawet nie byla przygotowana na lanie w pizde. Ręce w kieszeni. W takiej sytuacji przy pierwszym ciosie atakujacego odrazu kontrować wjazdem w nogi , parter i lać w pizde ile wlezie, łokcie , kolana , duszenie.
Nie ma to jak profesjonaliści przez neta
A co do "filmiku"... W Rosji są same takie zwierzęta.
cyklop28 napisał/a:
98kg tłuszczu, czy czegoś więcej?
co masz na myśli?(te czegoś więcej)to coś mam w spodniach dodam że mam 188 cm wzrostu
ale jako żart dobre dobre...
Yekatenties napisał/a:
dodam że mój (ptak)ma 25 cm i pytanko do was cyklop28 i yoshi jak trzymasz "pętko"gdy sikasz?dwoma palcami czy cała ręką?
Zdejmij pompkę do powiększania fiuta gdy dokonujesz pomiarów.
jasium85 napisał/a:
Backa Ra!!
Synek, w romaji nie ma "ck", tylko k .
Ale zgadzam się, bakkara!
e tam, u mnie jest taka panna co jak raz przywaliła swojej przyjaciółce w brzuch "na żarty" to ją pogotowie zabrało. i nie waży 98 kg^^
Yekatenties napisał/a:
jejku sie czepiliscie wagi mej...najpierw mnie traf w ta szczęke
dodam że mój (ptak)ma 25 cm i pytanko do was cyklop28 i yoshi jak trzymasz "pętko"gdy sikasz?dwoma palcami czy cała ręką?
Hahaha
Ty masz naprawdę kompleks!!!
A na dodatek popracuj nad rozpoznawaniem zdań. Moje np. było pytające.
A wiesz, ze Ci co chwalą się wielkością ptaka to zazwyczaj wyolbrzymiają?
A skwituję Cię starym dobrym kawałem.
Wiesz dlaczego kobiety źle parkują?
Bo faceci wmawiają im, że to @up jest 20cm
Yekatenties napisał/a:
cyklopie dodam że mam 188cm wzrostu.
nie nie jestem "tłusty"
za to mam jeszcze fiuta 25cm. a ty?
jak sikasz to pewnie trzymasz całą dłonia? czy dwoma palcami?
zapomniales dac kropki przed 2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów