📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie widzicie, że poszło o spodnie ? Pewnie laska szukała cały dzień po galerii a w parku spotkała drugą w tych samych
Yekatenties - przestań kurwa juz pierdolić kocopoły bo jak na 31 lat to dałeś się ładnie podejść.
Yekatenties - przestań kurwa juz pierdolić kocopoły bo jak na 31 lat to dałeś się ładnie podejść.
A ja mam 90 kg z hakiem, 183 wzrostu, chuja nie mierzyłem, bo nie czuję takiej potrzeby i nie sądzę, żeby jakaś dresiarska kacapska kurwa była w stanie jebnąć mi z kolana w ryj, czy też z czegokolwiek innego. A teraz napierdalajcie na mnie 60 kilogramowe gimbusiki.
PS
Ułatwię Wam, jestem spasiony. :*
PS
Yekatenties napisał/a:
dodam że mój (ptak)ma 25 cm
juz to dodawales
a filmik jakis taki dziwny nawet jak na rosje.
tamta wiedziala pewnie ze zara dostanie partyzanta to dalej rece w kieszeni trzymala i sobie spokojnie stala.
kicolek napisał/a:
A ja mam 90 kg z hakiem, 183 wzrostu, chuja nie mierzyłem, bo nie czuję takiej potrzeby i nie sądzę, żeby jakaś dresiarska kacapska kurwa była w stanie jebnąć mi z kolana w ryj, czy też z czegokolwiek innego. A teraz napierdalajcie na mnie 60 kilogramowe gimbusiki.
PS
cała prawda...ptaka nie mierzyłem tak strzeliłem ale co prawda to prawda cycaty cwel dałby sie pobic ruskiej "kobiecie" a reszta podjęła temat fjuta ,wagi itp.
cóż za nalesniki
and fuck your's pussy like this...
a co do kropek....(pierdol się obrzympało)
Yekatenties napisał/a:
jejku sie czepiliscie wagi mej...najpierw mnie traf w ta szczęke
dodam że mój (ptak)ma 25 cm i pytanko do was cyklop28 i yoshi jak trzymasz "pętko"gdy sikasz?dwoma palcami czy cała ręką?
kolega chyba jakis niedowartosciowany? 2 razy post o swoim "łał mega wielkim" ptaku... hm
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-05-20, 23:21 ]
a koleżanka umie czytać po czerwonemu czy też chce krawacik za offtop?
rotttt napisał/a:
ciekawe czy łóżko też tak dobrze opanowała jak wpierdalanie
tia a za brak orgazmu u niej własne ząbki byś zjadł
Włos długi, rozum krótki.
Kurwa a już miałem pisać o rozmiarze swojego penisa...
Widać że kobieta silna, dobra alternatywa dla tego całego naszego żałosnego emo.
Wypuścić ją na polskie ulice i niech pobawi się z naszą płaczliwą młodzieżą.
Widać że kobieta silna, dobra alternatywa dla tego całego naszego żałosnego emo.
Wypuścić ją na polskie ulice i niech pobawi się z naszą płaczliwą młodzieżą.
Yekatenties - Po co nam kurwa wiedzieć jak wielkiego masz ptaka? Chcesz się pochwalić komuś to idź do burdelu (Twoja jedyna szansa na "wyrwanie")
Poza tym nawet jeśli miałbyś 25cm to i tak gówno to znaczy. Średnia głębokość pochwy to około 10cm. Tak więc z swoimi 25cm nawet połowy nie włożysz, chyba że odwiedzisz jedną z pań z burdelu, wtedy może 3/4 wejdzie. Tak więc TRZYMRYJ!
do filmiku: Russia, I love it
Poza tym nawet jeśli miałbyś 25cm to i tak gówno to znaczy. Średnia głębokość pochwy to około 10cm. Tak więc z swoimi 25cm nawet połowy nie włożysz, chyba że odwiedzisz jedną z pań z burdelu, wtedy może 3/4 wejdzie. Tak więc TRZYMRYJ!
do filmiku: Russia, I love it
Dlaczego mnie nie zdziwiło żę to ruscy ?
Fa fap fap
Lam3rZ napisał/a:
dostal bys z kolanka w morde to nawet przy 150kg bys sie zlozyl
Przepraszam, że się spytam.
Czy Ty kiedyś dostałeś z kolanka w mordę?
Jak tak to nie pierdol, że byś się złożył, bo to dla mnie trochu dziwne, by polecieć na ziemie po jednym kolanku.
Dla mnie jest to wręcz abstrakcja, choć to może przez zjebane środowisko w którym się wychowywałem.
A jak nie to nie przewiduj za kogoś. Jeden się złoży po jednym jak źle stanie, a drugi dostanie serie i dalej będzie stał (jak się wyrwie ).
cyklop28 napisał/a:
A wiesz, ze Ci co chwalą się wielkością ptaka to zazwyczaj wyolbrzymiają?
Tu się zgodzę.
Coś czuje, że sobie mierzył od jąder + kilka cm do przedłużenia sobie fiuta, przez co mu taki wynik wyszedł xD
A jak ma 25 cm, to nie ma się czym chwalić, bo za duży to przejebane równie bardzo jak za mały.
Widać, że nigdy nagiej kobiety nie widział...
Info dla Ciebie Yekatenties:
I tak najprzyjemniejsze dla kobiety są sprawy jak masz głowie między jej nogami...
Tylko my lubimy tak bardzo,,pchać" dysmózgu.
Ech...
Nie ma to jak forumowy napinacz...czemu ewolucja sobie jeszcze z takimi nie poradziła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów