📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wybierze się za morze.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No nie.
Przyznaj sie lepiej chuju że jej pomogłeś wlecieć między sztachety.
O jak fajnie śpi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Kiedy byłem dzieciakiem, znalazłem martwe pisklę z takimi niebieskimi piórkami (teraz wiem, że to była sójka). Musiało wypaść z gniazda. Tak czy siak, na tym przeprowadziłem swoją pierwszą sekcję. Potem, jak się jechało na wieś, to kurze i gęsie łebki były do zabawy, a jak świnię bili, wszystkiemu się przyglądałem i nawet dostałem oczy, które trzymałem przez jakiś czas w słoiku ze słoną wodą. Dzieciństwa mi to nie zrujnowało, tylko szedłem bardziej kumaty od innych.
@up
Od razu mi się skojarzyło z tym:
To fragmenty wywiadu z seryjnym mordercą Karolem Kotem.
Jesteś na dobrej drodze
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Od razu mi się skojarzyło z tym:
Cytat:
Przyjemność sprawiał mi widok zarzynanych zwierząt i ich rozbierania. Z rodzicami jeździłem na wakacje do Pcimia (to taka dziura pod Myślenicami). Było nudno, chodziłem więc do tamtejsze] rzeźni i asystowałem przyj zabijaniu cieląt. Lubiłem ten widok i w końcu zasmakowałem w cieplej krwi. Piłem krew z cielęcia i wieprza. Dawali mi rzeźnicy, ile chciałem.
Cytat:
Zabijałem potem żaby. kury, gawrony, krety i cielęta. Matka o tym nic nie wiedziała, a dla niepoznaki odmawiałem jej zabicia ryby czy drobiu na obiad, choć to powstrzymywanie się dużo mnie kosztowało, bo przecież tak lubiłem wydłubywać oczy ptakom, pruć ich flaki i lizać krew.
To fragmenty wywiadu z seryjnym mordercą Karolem Kotem.
Jesteś na dobrej drodze
Latała z głową w chmurach...
moze ona siedziala na tym plotku, poslizgnela i stalo sie cos sie stalo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów