📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
se przewinąłem
Tez bym sie wystraszyl " ŁO! Kurwaa.. - co sie stao?"
przejebane ma taki ptak.. opierdalasz obiad i co chwile zerkasz czy ktos inny nie zamawia sb ciebie na kolacje.. ruchasz pewnie to samo, co sekunde wodzisz wzrokiem za jakims chujem ktory chce cie wszamac
Nic nie widać, pierdolę.
Gizmolka napisał/a:
@up, bo wszedł na jego teren. Zemsta mafii.
Gówno prawda. Sikory to zwykłe chuje!
Krwiożercze sikorki
Krwiożercze sikorki 2
SwietyDiabel napisał/a:
To był jaszczomp albo myszouf, jestem eksperte.
Dziękuję.
Jesteś ulungiem.
sikorki nagrywać? wolałbym sobie włosy z nosa wyrywać
*sypki drift po blacie*
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów