18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
c................t 2015-06-20, 18:20 1
Następnym razem musi pogadać z Gmochem. On by mu rozrysował taktykę.
Zgłoś
pkh 2015-06-20, 18:53 48
łoooooo, rzadko zdarza się tak ładny nokaut w solo przed szkołą, piwko!
Zgłoś
GTi 2015-06-20, 19:32 3
Ładnie go położył spać i przy tym nie skakał po głowie. Za takie solo zawsze piwo!
Zgłoś
DrUnknown 2015-06-20, 19:34 1
Jak to tak, bez wydzierania mordy, udawania małpy i skakania po przeciwniku ? ohhh wait...
Zgłoś
TheXArczi 2015-06-20, 19:43 3
@DrUnknown ale za to kamerzysta debil
Zgłoś
Aberracja 2015-06-20, 21:51 1
Za gimnazjalnych czasów byłem świadkiem takiego pojedynku, skończonego podobnym nokautem, tylko pacjent wylądował twarzą w trawie, a nie betonie. Wstał po 15. minutach szturchania i jak gdyby nigdy nic, poszedł na ostatnią lekcje (dla dociekliwych, lekcje chemii). W połowie owej lekcji musiał biec wymiotować do toalety. Następnego dnia przyszedł do szkoły z rodzicami, którzy poinformowali dyrektorkę, że byli z synem u lekarza, bo cały czas wymiotował. Lekarz stwierdził wstrząs mózgu, a typ ze strachu opowiedział rodzicom o bójce. Wezwano rodziców drugiego typa i skończyło się na groźbie sprawy w sądzie. Tępi rodzice tego drugiego, przestraszeni słowem "sprawa", stojącym blisko słowa "sąd", zapłacili 2500zł rodzicom tego pierwszego, żeby Ci odczepili się od ich syna. Żeby było zabawniej, trzy miesiące później, typowi od wstrząsu mózgu złamał rękę koleś, który mu ją wykręcił broniąc się przed pobiciem. Taka zabawna historyjka.

Tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
bba22 2015-06-20, 22:29
Oscar za zdjęcia dla kamerzysty!
Zgłoś
Galin 2015-06-20, 22:45 5
Tak się biją biali ludzie. Bez odgłosów godowych i skakania po głowie.

Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Zgłoś
aresza 2015-06-20, 23:12
Dziekuje kurwa dobranoc
Zgłoś
squni11 2015-06-20, 23:16
Aaaaaaaaaaale zajebał O.O
Zgłoś
favi_fav 2015-06-21, 2:13
@pkh - to nie ten filmik. To było solo PO SZKOLE..
Zgłoś
mblbn 2015-06-21, 10:28
ale fajnie grubas zamlaskał o glebe
Zgłoś
qanov 2015-07-05, 2:07
Ja pierdolę 1044 piw za takie gówno, sadole albo robicie się pedofilami albo pedałami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów