Nie wiadomo komu kibicować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Nie wiadomo komu kibicować."
Jak to komu? obydwojgu osobnikom...niech będzie sprawiedliwie i zapierdolą się nawzajem
Jak to komu? obydwojgu osobnikom...niech będzie sprawiedliwie i zapierdolą się nawzajem
Obu. Niestety tylko jeden przegrał.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Wysraj do kibla dwa tasiemce, a będą się biły o to, który jest lepszy.
Tylko zapamiętaj jedno. choćbyś się zesrał sto razy, tasiemiec zawsze będzie biały, a małpa pozostanie małpą.
Ocknął się w ciągu milisekundy po przyjebaniu pyskiem o glebę
BombardierPL napisał/a:
Obu. Niestety tylko jeden przegrał.
A powinni obaj wygrać...
co oni mają z tym kopaniem leżacego? przecież za moich czasów ze szkoły to nawet jakbyś wygrał to byś był uznawany za szmatę...
Ogórek napisał/a:
I klasyczne dojebanie kopa leżącemu.
W sumie to jestem pod wrażeniem (jakiś postęp) ... nie skakali mu po głowie pół godziny
Fejk bo nie było RTG kieszeni
Jesse.Pinkman napisał/a:
na pewno nie tej kostce brukowej, która zamortyzowała upadek.
bawi mnie zawsze ta ich murzyńska garda osłaniająca chyba tylko kurwa obojczyki. Ręce ułożone tak, jakby kosę w łapie trzymali. Może takie przyzwyczajenie, nie wiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów