"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTrzy spedalone cioty w rurkach lejące się, jak gimnazjalistki. Ale po wszystkim dadzą sobie buzi, wieczorem z wazelinką wpadnie Folur i im "kutaski opierdoli" i będzie zespół zgoda .
folur to ten w srodku ??
co namacał to jego
folur to ten w srodku ??
co namacał to jego
Folur to użytkownik Sadistica, który pod każdym postem na hardzie, gdzie widoczny jest kutas pisze "Ale bym go opierdolił", albo "Fajny kutasek, idealny do ssania".
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTrzy spedalone cioty w rurkach lejące się, jak gimnazjalistki. Ale po wszystkim dadzą sobie buzi, wieczorem z wazelinką wpadnie Folur i im "kutaski opierdoli" i będzie zespół zgoda .
po chuj wylewasz tu swoje żale, przecież na pierwszy rzut oka widac, ze takie cioty męczyły Cie w gimnazjum.
po chuj wylewasz tu swoje żale, przecież na pierwszy rzut oka widac, ze takie cioty męczyły Cie w gimnazjum.
Sądząc po tym, jak zareagowałeś na mój komentarz, wnioskuję, że takie cioty w gimbazie robiły ci codziennie przed lekcjami spłuczkę głowy w kiblu.
oj chciałbym, ale widzę że mnie ubiegłeś w swoich planach a do lodów nie trzeba wazeliny wystarczy ślina
folur to ten w srodku ??
co namacał to jego
tak, miło się maca takie młode szczupłe zadbane ciałka mmmm! XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów