Propaganda,propaganda,propaganda.
Zabijanie w imie wyimaginowanego bożka wymyślonego przez jakiegoś pedofila ... tak to jest kurwa jak się żyje w kraju gdzie cały czas grzeje słońce w głowę..
Kurwa nie ogarniam tej pierdolonej obsesji religijnej i to wieczne kurwa wycie niczym pies srający z zatwardzenie,
Zabijanie w imie wyimaginowanego bożka wymyślonego przez jakiegoś pedofila ... tak to jest kurwa jak się żyje w kraju gdzie cały czas grzeje słońce w głowę..
No... U nas nie grzeje niby. Gdzie nie mieszkałem, kościół max 10 minut spacerem od domu.
No... U nas nie grzeje niby. Gdzie nie mieszkałem, kościół max 10 minut spacerem od domu.
Dokładnie jeszcze co roku regularnie mnie nachodzą idzie ksiądz z tymi paroma dziećmi. I jak odmawiam to ciągle ta sama scena jak by debil sobie w swojej książeczce nie mógł odnotować na stałej tej informacji że mnie to nie interesuje...
Jest kurwa XXI wiek a ludzie kurwa umysłowo jak by dalej poniżej średniowiecza. Nawet testament został przepisany na nowy wiele razy bo pewnie kłamstwa w obecnym czasie by po prostu nie przeszły ale ludziom najwyraźniej to nie przeszkadza aby pierdolić swoje kocopoły.
I spójrzcie. Lepianki z gówna? Nie, nie z gówna. Jeszcze szałas, ale już syntetykiem kryty.
bo to film propagandowy "zobaczcie jaki u nas przepych"
Dokładnie jeszcze co roku regularnie mnie nachodzą idzie ksiądz z tymi paroma dziećmi. I jak odmawiam to ciągle ta sama scena jak by debil sobie w swojej książeczce nie mógł odnotować na stałej tej informacji że mnie to nie interesuje...
Jest kurwa XXI wiek a ludzie kurwa umysłowo jak by dalej poniżej średniowiecza. Nawet testament został przepisany na nowy wiele razy bo pewnie kłamstwa w obecnym czasie by po prostu nie przeszły ale ludziom najwyraźniej to nie przeszkadza aby pierdolić swoje kocopoły.
Ludzie się przeprowadzają, zmieniają zdanie itd. Takie ma katabas wytyczne pewnie...
Jest kurwa XXI wiek a ludzie kurwa umysłowo jak by dalej poniżej średniowiecza. .
Mnie rozpierdala to - żydowski bóg przebrał sie za żyda Jezusa, po czym dal sie ukrzyżować innym żydom, żeby reszta żydów była zbawiona...
I to zbawiona od efektów działania hormonów w ciele człowieka, które sam wymyślił i stworzył. Jeśli popęd seksualny czy agresja są takie złe, ze trzeba sie dać zakatować na krzyżu, to po co to w ogóle tworzył?
Ciąg logiczny jak z murzyńskiej chaty, a pastuchy dalej w to wierzą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów