18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Kupa_w_majtkach 2013-01-12, 19:37 3
Fajnie, ale nie dam piwa, bo nie nadaje się to na sadistica.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
P................C 2013-01-12, 19:40 14
Dudeczek, lepiej mieć zerowy wkład w rozwój sadola i narzekać w komentarzach
Zgłoś
j................s 2013-01-13, 6:41 2
Zajebiste!! Ja to mam szczęście że popchnąłem temat na główną.Nie dziękujcie mi....
Zgłoś
VideCulFide 2013-01-13, 6:47
@up
Ty to jesteś farciarz...
Zgłoś
C................y 2013-01-13, 8:38 1
Piwa nie dam, ale jeśli sie komuś ot podoba to niech wklepie sobie dwa słowa na jutjubje: Yngvie Malmsteen.
Zgłoś
BoroKing 2013-01-13, 9:16 6

tutaj macie Vivaldiego z dodatkową lekcją
Zgłoś
drakers4 2013-01-13, 9:18 105
Zgłoś
kysiu666 2013-01-13, 9:39
He makes my day
Zgłoś
ojojoj 2013-01-13, 9:46 1
atomowa lape? dawno nie widzialem tak delikatnej reki. przeciez on ledwo dotyka strun. fajny wykon. piwko.
Zgłoś
Cyrk 2013-01-13, 9:47
Kolejny dowód na to, że są gitarzyści i kolesie z gitarą...
Zgłoś
metalhead1 2013-01-13, 10:20 1
No ładnie jedzie, niech da taby.
Zgłoś
L................r 2013-01-13, 10:25 1
kazdy kto pisze ze to sie nie nadaje na sadola powinien sam spróbować to zagrać
Zgłoś
K................R 2013-01-13, 10:52
To że ktoś ma atomową łapę nie znaczy, ze musi od razu struny urywać lub młotkiem naparzać.
Przyjemnie się słucha nawet bardzo i za to piwko leci.
Lubię muzyke klasyczną i metalową, a połączenie ich jak najbardziej mi sie podoba
A zauważyłem jedną rzecz, sadol jest po to by ludzi pownerwiać i wiecznie trwa tutaj wojna. Dlatego jesteśmy tu, a nie gdzie indziej } >
Zgłoś
Odys 2013-01-13, 11:10 4
ekhm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów