📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Wiecie, że miasto Tychy powstało dzięki człowiekowi z Sosnowca? Edward Gierek sprowadził ludzi do pracy między innymi w fabryce samochodów, ludzi tych trzeba było gdzieś osiedlić i tak, w skrócie, powstały Tychy
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan, czlowieku wez nie siej glupot. Tychy jako miasto powstaly w latach piecdziesiatych. Doucz sie troche
BongMan napisał/a:
Wiecie, że miasto Tychy powstało dzięki człowiekowi z Sosnowca? Edward Gierek sprowadził ludzi do pracy między innymi w fabryce samochodów, ludzi tych trzeba było gdzieś osiedlić i tak, w skrócie, powstały Tychy
Ten skrót myślowy jest jeszcze bardziej suchy niż Twoje kawały. Wysuszyłeś Saharę.
@BongMan
Fabryka Fiata powstala w 1975 a samo miasto zaczelo sie budowac ponad 15 lat wczesniej
wiec nic nie powstalo dzieki Sosnowsi
nie pozdrawiam.
Fabryka Fiata powstala w 1975 a samo miasto zaczelo sie budowac ponad 15 lat wczesniej
wiec nic nie powstalo dzieki Sosnowsi
nie pozdrawiam.
Z Jakiego to kabaretu może ktoś podać nazwę obejrzał bym
a ja musze kupic końcówki do rzutek i co? jedyny sprzedajacy na allegro z Sosnowca!
Nieśmiertelny film "Filip z konopi". Standardowo przepełniony PRL'owskim humorem. Do tego Smoleń napierdalający kołki w sufitach i ścianach - mistrzostwo świata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów