📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jestem z Sosnowca kur.wa i jestem z tego dumny a ty za suchara powinienes dostać kufel moczu ;/
Ludzie temat madzi z sosnowca chyba się wyczerpał.. dajcie spokój.
.
.
.
.
.
.
.
.
dlaczego madzia nie skacze na nartach ?
.
.
.
.
.
.
.
.
dlaczego madzia nie skacze na nartach ?
Fredek nie szalej. Jeszcze się spocisz.
Może ktoś wyjaśnić o co chodzi w tym sucharku? W życiu nie byłem w Sosnowcu i nie łapie. Ale podobno ładne miasto. Tak słyszałem.
Może ktoś wyjaśnić o co chodzi w tym sucharku? W życiu nie byłem w Sosnowcu i nie łapie. Ale podobno ładne miasto. Tak słyszałem.
Madzia sie w grobie przewraca patrząc na was xd
PISTOLERRO - Sosnowiec to taki niby miasto. ptaki szczekają a psy biegają szczepione dupami. Poza tym dzieci giną upadając na próg a potem zasypują się gruzem... już rozumiesz dlaczego jest to chujowe miejsce?
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Co ma Hanys z Sosnowcem wpolnego ? ;o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów