📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
fotki
Przecież te zdjęcia potwierdzają tylko, że w Sosnowcu jest brzydko Tylko ten pałac prezentuje dobry poziom, reszta wygląda jak jakiś wielki hipermarket.
Jeśli najfajniejsze miejscówki w Sosnowcu to jakieś przejście podziemne z budką z hamburgerami, kino Helios i stary brzydki pomnik to nie ma szału mimo wszystko.
Ale nie hejtuję, w Bydgoszczy jest niewiele lepiej.
Ale nie hejtuję, w Bydgoszczy jest niewiele lepiej.
etam, pierdolicie wszyscy. Każde Polskie miasto ma swój urok i czasem wolę kameralne Duszniki niż uberzajebisty Krk. No ale Wrocław zawsze szanuję, bo to nadmiasto (w moim mniemaniu)
te jelcze to spoko fury były zawsze najszybciej jeździły, za to ikarusy były na śniegu niedoścignione, a teraz takie chuj wie co jeździ niby nowe i super a klimy jak nie było tak nie ma
Takie stare Jelcze i w Lublinie jeszcze jeżdżą. Ciekawe, że więcej w nich miejsc niż w nowoczesnych.
BongMan powiem ci że byłem kilka razy w Sosnowcu i nadal uważam że to dziura w ziemi, mało tego, uważałem tak zanim zaczęło to być modne.
BowlKuba w Bydgoszczy jest googol razy lepiej niż w/w. Masz wyspę młyńską, nowy wykurwisty most, który zajebiście świeci w nocy, masz fajny park koło Gdańskiej, muzeum WP i jeszcze parę by się znalazło. Fajnym miejscem na bank jest pijalnia piwa nad Brdą, z pewnością przypadła by tubylcom do gustu.
BowlKuba w Bydgoszczy jest googol razy lepiej niż w/w. Masz wyspę młyńską, nowy wykurwisty most, który zajebiście świeci w nocy, masz fajny park koło Gdańskiej, muzeum WP i jeszcze parę by się znalazło. Fajnym miejscem na bank jest pijalnia piwa nad Brdą, z pewnością przypadła by tubylcom do gustu.
Większość miast ma charakterystyczne punkty stworzone dla uciechy oka, które dałoby się sfotografować, żeby na upartego zrobić z tego widokówkę. W każdym lub prawie każdym mieście są zarówno klimatyczne kamieniczki jak i szare blokowiska. Ja dostałam X lat temu pocztówkę z Tych z takim właśnie blokowiskiem, więc pozostaje kwestia tego, kto co uważa za atut
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
kkndkkndkknd napisał/a:
@BongMan
Jak rozumiem zdjęcia z Sosnowca wkleiłeś?
Styl iście północno koreański - niby pięknie, rozświetlone miasto a ludzi brak. Typowa propaganda. Nas nie oszukasz
Bo pewnie robione o 3 w nocy, żeby aparatu nie zajebali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów