Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Bo widać z nich sosnowiec
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A lamusy dupa cicho. Zwłaszcza kwejkowcy - do lekcji won! Bo powiem mamie i internet odłączy.
Zresztą gdyby nie Kasia i Madzia to 90% tych spierdolin nie miałoby pojęcia o istnieniu tego miasta. Ale jedna medialna szopka i każdy ćwierćmózg w kraju hejtuje miasto, w którym nigdy nie był Gdyby im zaserwować informację, że jedzenie gówna jest cool, to by każdy warował w łyżką przy publicznym szalecie i wpierdalał aż by mu się uszy trzęsły Ach lemingi i intelektualna dolina. Rozumiem dobry i cięty żart z miasta, bo sam nie raz się śmiałem jak któryś znajomy ze Śląska czymś dojebał, ale to nie jest ani trochę zabawne, to jest żałosne i obnaża mongolizm autora...
Jaranie się Sosnowcem to pedalstwo !
Sosnowiec ma coś około 210 tyś mieszkańców więc to nie takie sobie miasteczko.Toruń ma mniej...
Druga sprawa Bongman ma racje.Gdyby nie pojebana Katarzyna W to nikt by nie pierdolił na sosnowiec nie wiadomo czego.Warszawiacy mają złodziejski rząd u siebie.Kraków pojebanych nożowników,Łódź wspaniałe pogotowie itd...W każdym mieście jest jakas chujnia.Nie , nie jestem z Sosnowca
Musisz być na pewno z Sosnowca - bo w jakim innym mieście uczą w szkołach pisać: "tyśąć"???
Musisz być na pewno z Sosnowca - bo w jakim innym mieście uczą w szkołach pisać: "tyśąć"???
Wągiel kopać a nie błędy poprawiać.U was na ślunsku za to piękna polszczyzna
nie zesraj się tak "ładnie" jest tylko w centrum, nawet nie całym a na dworcu jest narzygane, pełno żuli, dresiarzy, a te schody ruchome zazwyczaj nie działają.. no i do tego wszystkiego dochodzą pojebane matki rzucające dziećmi o próg
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów