18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
W jednym z lokali, w centrum Sosnowca doszło do bulwersującego zdarzenia, w trakcie którego ucierpiała grupa obcokrajowców. Jedna z kobiet trafiła do szpitala.
Do incydentu doszło w nocy z piątku na sobotę (14/15 grudnia) w jednym z sosnowieckich klubów. Jak relacjonują świadkowie zdarzenia oraz Stowarzyszenie Aktywne Kobiety zaatakowani zostali wolontariusze Europejskiego Korpusu Solidarności, którzy na co dzień pracują z młodzieżą i osobami niepełnosprawnymi.

– Grupa wolontariuszy obcokrajowców, w tym trzy kobiety, została zaatakowana, pobita i znieważona w klubie, w Sosnowcu. Ochrona klubu biła ludzi krzycząc “Wynocha! To jest lokal dla białych, a nie pieprzonych czarnuchów!” – mówi Monika Sobańska ze Stowarzyszenia Aktywne Kobiety.

Oprawcami okazali się być ci, którzy sami powinni chronić, a nie atakować. Całą sytuację mieli widzieć właściciele, obsługa i klienci, którzy wypuścili sprawców tylnym wyjściem przed przyjazdem policji. – Klienci i właściciel zamknęli usta. Nikt nie chciał zeznawać, mimo, że w lokalu znajdowało się wielu świadków – dodaje Sobańska.

Zaatakowani obcokrajowcy trafili, z obrażeniami ciała, na pogotowie. Jedna z kobiet, po tym jak została zepchnięta ze schodów straciła przytomność. – Wolontariusze byli kopani, duszeni, popychani i prowokowani – relacjonuje Monika Sobańska. – Oni nie byli agresywni, nikogo nie zaczepiali – dodaje.

Sprawę wyjaśnia już sosnowiecka policja oraz prokuratura. – Mogę potwierdzić, że doszło do konfliktu i przepychanek między uczestnikami imprezy a pięcioma obywatelami Unii Europejskiej z Włoch, Portugalii i Hiszpanii. Ze wstępnych ustaleń wynika, że aktywnie brały w niej udział obie strony. Obecnie ustalamy przebieg tego zdarzenia – mówi podinsp. Mariusz Łabędzki z Komendy Miejskiej Policji w Sosnowcu.

najebali czarnuchom i przy okazji samicom, a to przebrzydłe rasisty i seksiści w tym sosnowcu

link do zródła
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DSStrielok 2018-12-17, 15:27 59
Tak było. Na pewno wpierdol dostali za nic, a kto uważa, że jest inaczej ten rasista, seksista, nazista, onanista.
Zgłoś
traf 2018-12-17, 15:31 33
nie było tvn? oni zawsze są z kamerami nawet w środku lasu
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-12-17, 15:56 40
Pierwsza pozytywna rzecz o Sosnowcu, którą przeczytałem na tym portalu.
Zgłoś
barni123pl 2018-12-17, 16:09 1
To ten Sosnowiec koło Radomia???
Zgłoś
19WTJ89 2018-12-17, 17:06 1
Czekamy na Radom
Zgłoś
C................s 2018-12-17, 17:37 7
Zadałem sobie troszkę trudu i poczytałem na oficjalnych stronach internetowych osób poszkodowanych w zdarzeniu. Otóż nie zajmują się one niczym ciekawym a w pubie były raczej prywatnie. Zaskakujące jest to że takie niegodziwe i absolutnie rasistowskie akcje trafiają się tylko takim aktywistkom... Pewnikiem przyczepiły się że są traktowane gorzej niż inni to zostały wyproszone, a że "łomatkobosko czarnych źle tratujom" to wyszło jak wyszło...

Europejski Korpus Solidarności:

Cytat:

"Po zakończeniu procedury rejestracji członkowie korpusu mogą być wybierani i zapraszani do udziału w szerokiej gamie projektów takich jak: pomoc w zapobieganiu klęskom żywiołowym i odbudowa w następstwie klęsk, pomoc w ośrodkach dla osób ubiegających się o azyl czy rozwiązywanie problemów społecznych w różnych społecznościach."

"Uczestnictwo w projekcie Europejskiego Korpusu Solidarności będzie uważane za ważne osiągnięcie. Będzie atutem przy ubieganiu się o pracę i o przyjęcie na uczelnię wyższą. Europejski Korpus Solidarności stwarza szansę zaangażowania się w działalność o dużym znaczeniu, co w przyszłości może ułatwić znalezienie zatrudnienia.

Po zakończeniu udziału w projekcie każdy uczestnik otrzyma zaświadczenie, które będzie mógł potem przedstawić podczas starania się o pracę lub możliwość kontynuacji nauki."

Stowarzyszenie Aktywne Kobiety:
Cytat:

Dla firm, organizacji oraz instytucji organizujemy i prowadzimy działania edukacyjne i konsultacje eksperckie przy użyciu atrakcyjnych i nowoczesnych narzędzi uczenia się i dzielenia wiedzą.

Tematyka:

– planowanie projektów i fundraising
– zarządzanie cyklem projektowym
– PR i kontakty z mediami
– przeciwdziałanie dyskryminacji ze względu na płeć, równość szans kobiet i mężczyzn
– godzenie życia zawodowego z rodzinnym
– radzenie sobie ze stresem i przeciwdziałanie wypaleniu zawodowemu
– empowerment coaching
– skuteczne prowadzenie kampanii wyborczych dla kobiet
– partycypacja obywatelska seniorów

Mój mózg źle reaguje na to co się naczytałem na ich stronach
Zgłoś
Halman 2018-12-17, 17:43 8
AyCaramba napisał/a:

Mój mózg źle reaguje na to co się naczytałem na ich stronach

widocznie w sosnowcu mieli te same wnioski a jako receptę i to bez unijnych dopłat zaserwowali darmo prosty, zdrowy wpierdol na opamiętanie
Zgłoś
żmij 2018-12-17, 17:48 4
Czyli w Sosnowcu bywa coś pozytywnego, poza autobusem do Katowic
Pogratulować, goroliki, jestem z Was dumny
Zgłoś
mygyry 2018-12-17, 17:52 1
Jak ktoś nie rozumie co znaczy wypierdalaj i wbija do środka to tak się później kończy...
Zgłoś
mazga50 2018-12-17, 17:56 1
Czyli Sosnowiec nie jest jeszcze taki zły...
Zgłoś
S................n 2018-12-17, 18:11 4
Polski trójkąt bermudzki

Zgłoś
gustav665 2018-12-17, 19:44 3
a pierdolenie, rozumiem turków atakować, ciapaków itp. ale kurwa hiszpanki/portugalki i włoszki? to już przesada. Latynosi to ludzie.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-12-17, 20:21 12
@up, Hiszpanie i Portugalczycy to nie latynosi, latynosi to mieszkańcy Ameryki Południowej i Środkowej, potomkowie Majów, Zapoteków, Azteków czy Inków którzy zostali zromanizowani językiem Hiszpańskim i Portugalskim zaś mimo iż tacy Hiszpanie i Portugalczycy posługują się językiem romańskim ze względu na to iż Hiszpański ukształtował się z połączenia łacińskiej gwary Legionistów (coś jak gryps) i języka Wizygotów to genetycznie Hiszpanie i Portugalczycy, niestuprocentowo ale w większości są germańskimi potomkami Wizygotów, z wyjątkiem tak zwanych Morysków (dzisiaj głównie Katalończyków) będących potomkami Maurów którzy po rekonkwiście zostali w Europie ale byli przymuszeni do przyjęcia chrztu. Dlaczego akurat gwary Legionistów? po reformie Gajusza Mariusza Rzymscy Legioniści będący obywatelami Rzymu dostawali po 25 latach służby ziemię w ramach emerytury, po podbiciu przez Rzym Hiszpanii Legioniści dostawali ziemię głównie tam i tam tworzyli społeczności. Wizygoci osiadli tam podczas Wędrówki Ludów.
Zgłoś
jeban 2018-12-17, 20:55 1
... Jak w lesie? Jeśli zeznania pokrzywdzonych są prawdziwe, to kretyńskie jest napierdalanie obywateli Europy. Trzeba być kretynem żeby popierać bezsensowną przemoc. Jeśli podskakiwali, to nie ważne skąd byli można napierdalać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem