Autentyk czy nie autentyk, oto jest pytanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Cytat:
Sowa "Chau-Zonk" (chin. "Min-Chau-Zonk") - Sowa zamieszkujaca tereny wschodnio-azjatyckie. Zywi sie glownie malymi psami (Hau-Chau), kotami (Miau-Zonk) oraz gryzoniami (Sh-Chur). Nie zaleca sie chodowac w przypadku posiadania w domu malych dzieci, gdyz istnieje ryzyko ich pozarcia.
Matoł
Nareszcie znaleźli koto-sowę wiedziałem ze istnieje !
koto-jeleń tez istnieje ! tak w gazetach pisali.
koto-jeleń tez istnieje ! tak w gazetach pisali.
Sowe złapal fotoradar, będzie musiała sprzedać kota aby zapłacić mandat...
Kot: "staryyyyy, kur.a uwazaj jak lecisz!!!!! chyba za duzo wypilismy.....blaaaaaaa"
Sowa: ".....hep..........co kurna???.....hep.......myslalalm ze to ty prowadzisz.....hep...."
Sowa: ".....hep..........co kurna???.....hep.......myslalalm ze to ty prowadzisz.....hep...."
Fotoszopki na Sadolu. Nawet trudno to skomentować.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Fotoszopki na Sadolu. Nawet trudno to skomentować.
Akurat dotarłem do informacji, że zdjęcie jest autentyczne, z jednej kamerki zamontowanej w lesie (było zresztą więcej, w podobnym klimacie). Ty jednak jak zawsze napierdalasz te smętne, niby-to ironiczne posty bez wcześniejszego upewnienia się, jak po fakcie sytuacja wygląda. "Nawet trudno to skomentować".
MrYeni napisał/a:
Matoł
Dziekuje za wyszczegolnienie bledu. Niestety za pozno na korekte.
Mam tylko jedno pytanie: Czemu od razu tak obrazliwie?!
Qwertyliusz napisał/a:
Dziekuje za wyszczegolnienie bledu. Niestety za pozno na korekte.
Mam tylko jedno pytanie: Czemu od razu tak obrazliwie?!
Nie od dziś wiadomo że 90% userów tutaj to zakompleksione dzieciaki, tak więc zignoruj.
sanctusdiavolos napisał/a:
Nie od dziś wiadomo że 90% userów tutaj to zakompleksione dzieciaki, tak więc zignoruj.
Po co ignorowac, kiedy mam wysmienita zabawe z trollowania gimbazy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów