Autentyk czy nie autentyk, oto jest pytanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ni chuja musiał tej sowie mysz podjebać
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Sowa "Chau-Zonk" (chin. "Min-Chau-Zonk") - Sowa zamieszkujaca tereny wschodnio-azjatyckie. Zywi sie glownie malymi psami (Hau-Chau), kotami (Miau-Zonk) oraz gryzoniami (Sh-Chur). Nie zaleca sie chodowac w przypadku posiadania w domu malych dzieci, gdyz istnieje ryzyko ich pozarcia.
Cytat:
Sowa "Chau-Zonk" (chin. "Min-Chau-Zonk") - Sowa zamieszkujaca tereny wschodnio-azjatyckie. Zywi sie glownie malymi psami (Hau-Chau), kotami (Miau-Zonk) oraz gryzoniami (Sh-Chur). Nie zaleca sie chodowac w przypadku posiadania w domu malych dzieci, gdyz istnieje ryzyko ich pozarcia.
hehe gratki za wyobraźnię
Ta sowa to chyba z piekieł..
Muszę ciebie rozczarować Piekła nie ma wiem bo byłem.
Muszę ciebie rozczarować Piekła nie ma wiem bo byłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów