📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Psowaty napisał/a:
Nie wszyscy są mistrzami od samego początku. Jakoś ćwiczyć trzeba.
I dzięki Bogu, bo co byśmy oglądali? ;P
Ogarnijcie te chomiki w końcu, kurwa!!!
Ixodidae napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że filmik w którym facet wpada do wody jest zwyczajnie chujowy. I mógłby go pokazywać Tadeusz Drozda w swoim chujowym programie jakim było Śmiechu Warte.
Tak, masz rację, nie zmienia faktu. Więc w tej sytuacji zamiast się pienić, to może wstaw coś od siebie konkretnego, żeby zadowolić każdego, hm? Czekam z niecierpliwością, nie zawiedź mnie
Liv napisał/a:
Tak, masz rację, nie zmienia faktu. Więc w tej sytuacji zamiast się pienić, to może wstaw coś od siebie konkretnego, żeby zadowolić każdego, hm? Czekam z niecierpliwością, nie zawiedź mnie
Każdego może nie zadowolę, ale dla Ciebie wystarczy to:
Ixodidae napisał/a:
Każdego może nie zadowolę, ale dla Ciebie wystarczy
Napisałam prosto, bez udziwnień. Miało być dla każdego, nie tylko dla mnie. Potrafisz się przysadzić do kogoś o coś, a sam nie potrafisz tego zrobić.
No cóż, nie podołałeś.
Pozdrawiam
Liv napisał/a:
Napisałam prosto, bez udziwnień. Miało być dla każdego, nie tylko dla mnie. Potrafisz się przysadzić do kogoś o coś, a sam nie potrafisz tego zrobić.
No cóż, nie podołałeś.
Pozdrawiam
A ja przypominam Tobie, że konwencja Sadistic.pl to nie filmy pokroju "wpadł gość do strumienia"
Bardziej:
"Dostał kulkę podczas islamu szerzenia"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów