Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Posiadacze zwierząt w domu są przyzwyczajeni, że ich pupil chwile po lizaniu sobie dupy liże ich po gębie, więc to dla nich normalka.
o cię kurwa ... nie dość że spała jebała się z czarnuchami z brudnymi kutasami , do tego islam, nie no dość koniec fapania do niej xD nich cierpi XD
Wcale nie fejk
wiem widać że inna kobieta;> ale cóż ... jakiś też nie lubi fajnej dziwki gdy sie rucha z czarnymi ... ma za swoje
o cię kurwa ... nie dość że spała jebała się z czarnuchami z brudnymi kutasami , do tego islam, nie no dość koniec fapania do niej xD nich cierpi XD
wiem widać że inna kobieta;> ale cóż ... jakiś też nie lubi fajnej dziwki gdy sie rucha z czarnymi ... ma za swoje
Może zacznij pisać jak człowiek, to ludzie cie za chuja nie będą mieli. Bo Póki co, to ni chuja nie można zrozumieć o chuj ci chodzi.
P.S. Albo jak piłeś to nie pisz.
Posiadacze zwierząt w domu są przyzwyczajeni, że ich pupil chwile po lizaniu sobie dupy liże ich po gębie, więc to dla nich normalka.
To podobnie jak twoja stara liże jaja Somsiadowi a później całuje cię w mordę jak wracasz po pracy w polu
To podobnie jak twoja stara liże jaja Somsiadowi a później całuje cię w mordę jak wracasz po pracy w polu
Czyżby coś zakuło?
Czyżby coś zakuło?
zakuwał to cię ojciec w dupę pozbawiając empatii nie tylko do zwierząt
Może zacznij pisać jak człowiek, to ludzie cie za chuja nie będą mieli. Bo Póki co, to ni chuja nie można zrozumieć o chuj ci chodzi.
P.S. Albo jak piłeś to nie pisz.
nie wymagasz zbyt wiele przy sobocie
nachodzi mnie pytanie ...kto tu kogo wyprowadza ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów