📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poseł z PiSu identycznie wyprowadzał zwierzaka, za co nawet skazany został
Od jebanych ludzi z dżungli odróżnia nas humanitaryzm. Wkurwia cię pies? Oddaj do schroniska albo chociaż uśpij po ludzku. A tę kurwę z tego samochodu powinni przeciorać za samochodem po całym mieście zaliczając wszystkie żużlowe boczne uliczki...
Ciągnął psa za autem po asfalcie. Były senator PiS usłyszał wyrok
Paweł Golec: „To zwierzęta mają służyć ludziom, a nie na odwrót”
Pojebany jest ten co nagrywał i nie zareagował...
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Poligon wyprowadza swojego pupila na spacerek.
Potwierdzam. Jest to sprawdzona metoda by porządnie dojebać pchlarza i by sadolowe piesoluby płakały potem całą noc. Na samą mysl tego aż mi się cieplej na sercu jakoś robi.
Ślepi jesteście chłop na obiad wiezie do baru klient zamówił , na pół żywe
Z cyklu: debile żyją wśród nas.
W dobie komórek, dronów, kamer itd. gdzie ciężko żeby cie ktoś gdzieś nie sfilmował, jakiś kretyn (kretynka)w środku dnia wlecze psisko za autem. No na bank nikt się tym nie zainteresuje
W dobie komórek, dronów, kamer itd. gdzie ciężko żeby cie ktoś gdzieś nie sfilmował, jakiś kretyn (kretynka)w środku dnia wlecze psisko za autem. No na bank nikt się tym nie zainteresuje
Ci co to widzieli i stali na światłach to zwykłe PIZDY!!!! Zamiast wyjść z samochodu i wyjaśnić to ścierwo w bordowym samochodzie to siedzi jedna z drugą na pizdzie i trombi.... Kurwa co to za spierdolenie umysłowe....
Zajebał bym typa za coś takiego, ten co to filmuje też niezła kurwa. Zamiast typa zatrzymać to jedzie rajer i kręci.
Jakbym dorwał tego chuja w samochodzie to nie ręczę za siebie, ale raczej by tego nie przeżył.
PsikutaBezS napisał/a:
Pojebany jest ten co nagrywał i nie zareagował...
Pojebany byl pierwszy, ktory widzial jak ten pies jeszcze walczyl i lamal lapy... przeciez on wyglada, jakby miasto z 3x juz przejechal na okolo... wszyscy do utylizacji.
zamiast zajechać mu droge i skopać chuja to on mu trąbi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów