📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Będzie z niej materiał na żonę. Wie, że jak coś spierdoli to trzeba nakarmić... pewnie wie co jeszcze zrobić
freaky napisał/a:
Ale dupeczka, no no. Ta starsza też niczego sobie.
Nie lubie blondynek, ale skoro tak mówisz .
Albertd napisał/a:
Chciała ją żarciem przekupić czy mi się wydaje ??
Przeciez tak zawsze jest. "Nie mow rodzicom a dam Ci ciastko" czy cos takiego. W koncu kto by chcial sluchac jak taki bachor drze morde
zdrowe dupsko, chrupałbym, takie spodenki są idealne, odsłaniają co trzeba, jak trzeba i kiedy trzeba
widać obydwie jeszcze młode. już za czas niedługi będą przekupne za hajs , nie za jedzenie
Przynajmniej slychac kto w domu rzadzi, bo nie mowila o matce tylko o ojcu zeby sie mloda nie skarzyla
Ale nie mów nic mamie !
Jak ona juz ma takie krótkie spodenki, to za rok chyba w samych majtkach bedzie na tej kamerce pozowac....
no kurwa maloletnia pizda spadla z okolo metra a lament jak by jej niewyrosniete cycki urwalo
Coraz częściej zastanawiam się czy to jeszcze sadol czy jakiś kwejk czy wykop
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów