Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedziesz sobie spokojnie bezpiecznym samochodem po mieście, przepisowo - sam , z dziewczyną, żoną, mamą, tatą czy dziećmi i przez taką KURWE której się nie chciało kilkoma pasami spiąć ładunku (co zajęło by maksymalnie kilkanaście minut) nie wrócisz do domu.
Do tego na filmiku widać dokładnie że ładunek przemieścił się jeszcze przed uderzeniem w suva , z winy kierowcy ciężarówki który za ostro wziął zakręt.
I za taką akcję powinno się kierowcy ciężarówki (lub osobie odpowiedzialnej za ładunek) postawić zarzut morderstwa , a nie jakieś pierdolenie z nieumyślnym spowodowaniem śmierci.
Jedziesz sobie spokojnie bezpiecznym samochodem po mieście, przepisowo - sam , z dziewczyną, żoną, mamą, tatą czy dziećmi i przez taką KURWE której się nie chciało kilkoma pasami spiąć ładunku (co zajęło by maksymalnie kilkanaście minut) nie wrócisz do domu.
Do tego na filmiku widać dokładnie że ładunek przemieścił się jeszcze przed uderzeniem w suva , z winy kierowcy ciężarówki który za ostro wziął zakręt.
31 lat, a życia nie znasz. W Polsce właściciele firm każą złomem jeździć, a jak się nie podoba to możesz sobie iść. Ludzie boją się stracić pracę.
Może się mylę, ale kierowca brał zakręt normalnie. Gdy ładunek zaczął się przesuwać, przechyliło go na bok - stąd to wrażenie. Dodatkowo potęguje je szerokokątny obiektyw i branie tego samego zakrętu przez samochód nagrywający.
Tak że - jaja urwać i kazać zjeść, ale osobie odpowiedzialnej za zamocowanie ładunku.
31 lat, a życia nie znasz. W Polsce właściciele firm każą złomem jeździć, a jak się nie podoba to możesz sobie iść. Ludzie boją się stracić pracę.
Ty masz 22 lata i jak widać znasz życie lepiej niż ja
Szczególnie że jesteś kobietą , to z tirami i ciężarówkami dla ciebie tylko jeden zawód mi się kojarzy
A idąc dalej twoim tokiem myślenia - lepiej kogoś kurwa zabić, niż robotę stracić ... gratulacje
Dodam jeszcze że w temacie wiesz tyle co nic, pewnie nawet prawka nie masz, bo gdybyś miała (zwykłe na samochód osobowy) i poruszała się po drogach , a szczególnie trasach na których śmigają ciężarówki jak to napisałaś "w Polsce" to wiedziała byś że czasy Starów i Jelczy się już dawno skończyły z racji bardzo dokładnych kontroli tzw. krokodyli (zieloni) czyli służb nastawionych na kontrole ciężarówek - dokładniej : czy nie są przeładowani, stan techniczny pojazdu, czy nie jeżdżą na opale... no ale co ja będę z tobą dyskutował i tłumaczył, tak jak na początku napisałem w temacie wiesz tyle co nic a hejtujesz komentarz kogoś kto miał Ojca z prawie 40letnim doświadczeniem w tym zawodzie , i nie raz nie dwa uczestniczył w "trasach" i wie jakie sytuacje spotykają cię na drodze, i jaki to ciężki kawałek chleba
I na koniec zacytuję Cejrowskiego w rozmowie z frytką
"Rozumiem że kolor włosów w tym przypadku, to nie przypadek"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów