wszystko na raz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
wszystko na raz
Głupia cipa w afryce nie mają co do garka w sadzić a ci się kurwa w spagetti tarzają jak jakieś świnie...
Ale byłby trask dupy feminazistek i innych lewackich oszołomów, jakby to facet namawiał do tego córkę
@up
nie przesadzaj... smieszny filmik mamusi i dziecka a TY odrazu musisz wbajac do tematu jakas idealogie. Obejrzyj, usmiechnij sie i nie zwieraj posladow
nie przesadzaj... smieszny filmik mamusi i dziecka a TY odrazu musisz wbajac do tematu jakas idealogie. Obejrzyj, usmiechnij sie i nie zwieraj posladow
Tak właśnie wykształciły się pocałunki.
Kiedyś dałem tak mojej dziewczynie żelka i przyrzekłem sobie że nigdy więcej. Zanim się zorientowała że nie trafiła w żelka to ja już miałem przegryzioną wargę.
A potem się obudziłeś
RadosnyRabarbar napisał/a:
A potem się obudziłeś
Ja przynajmniej budzę się obok swojej dziewczyny a nie z chujem starego w dupie.
Suka się ptakiem powinna urodzić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów