Chłyt marketindody ze schyłka ubiegłego wieku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Papierowe gramofony to żadna nowość aczkolwiek reklama zaaplikowana w ten sposób. Czy co cud techniki ? raczej nie ale wrażenie robiło na tamte czasy kolosalne. Mi też gały wywaliło - byłem pewny, że to fake a jednak
Niech ktoś to przerobi na jakiś niezły mix. Skoro już jesteśmy przy muzyce to:
Kumpel mi podesłał całkiem nieźle zrobiony teledysk. Z dedykacją dla epileptyków.
Ps. Dźwięk można wyłączyć i zastąpić czym kto tam lubi, jest jeszcze lepszy efekt.
Ps.2 Kurwa, ale ta czarnulka z miniaturki jest kozacka
Kumpel mi podesłał całkiem nieźle zrobiony teledysk. Z dedykacją dla epileptyków.
Ps. Dźwięk można wyłączyć i zastąpić czym kto tam lubi, jest jeszcze lepszy efekt.
Ps.2 Kurwa, ale ta czarnulka z miniaturki jest kozacka
........
Fajny gramofon, ale chyba nie znasz pojęcia "spam" i "chwyt marketingowy"
A co to za czary ??
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
przecież to jest zajebiste , pierwszy raz w życiu widzę takie cudeńko ! kurwa chce to
MaszAyahuaskę, co to za teledysk?? Kto to gra ????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów