📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa zawsze tak jest. Ma byc na luzie, spokojnie a dostanisz kilka mocniejszych i zaczyna się za poważnie
Lutnął mu dla żartów, w końcu to sparing
Brodaty to widać pacan z przerośniętym ego. Widać na początku, że koleś na początku wyprowadzał ciosy i kopnięcia na luzie jakiejś napinki. Ale widac, brodatego zabolało to, że któryś cios doszedł i koniecznie chciał się zrewanżować. Pojeb pierdolony. takich debili powinno się izolować.
dlatego nie lubie sparingów z ludźmi którzy nie rozumią znaczenia tego słowa, albo sparing albo zawody
Kod:
Brodaty to widać pacan z przerośniętym ego. Widać na początku, że koleś na początku wyprowadzał ciosy i kopnięcia na luzie jakiejś napinki. Ale widac, brodatego zabolało to, że któryś cios doszedł i koniecznie chciał się zrewanżować. Pojeb pierdolony. takich debili powinno się izolować.
Kurwa ja tego posta chyba nieprzytomny pisałem.... .
Ile razy można powtarzać te same słowa ?! Jak idiota jakiś.
Powinniście mnie zjebać, a nie piwa stawiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów