Kto chodzi na siłownie fitnessy itp... nie normalni ludzie, mało pracują więc idą lansować ciałko dla podziwiania przed lustrem i podrywania BLACHAR pustych maniurek na które normalny facet nawet nie pomyśli by mogła być matką lub żoną .... A do tego upośledzeni umysłowo zapieprzają tam męczą się i tracą kase czas i zdrowie, tylko po to aby dietami się torturować i ciało z warzyw pryskanych na potęgę chemią i mówią Nam lub sobie że to zdrowe mimo że nie wierzą w to... żałośni ludzie i tyle
najwięcej do powiedzenia na temat życia jak zwykle mają największe zjeby, którym wyobraźnia nie pozwala nawet wykreować wizji innego, lepszego życia niż własne, totalnie spierdolone. Syndrom wyparcia charakteryzuje największych zjebów z iq na poziomie owczarka niemieckiego, co właśnie tym wysrywem potwierdziłeś
najwięcej do powiedzenia na temat życia jak zwykle mają największe zjeby, którym wyobraźnia nie pozwala nawet wykreować wizji innego, lepszego życia niż własne, totalnie spierdolone. Syndrom wyparcia charakteryzuje największych zjebów z iq na poziomie owczarka niemieckiego, co właśnie tym wysrywem potwierdziłeś
Dobrze, a teraz maszeruj sportowy świrze dziś dzień nóg przecież aha i nie zapomnij zważyć sobie jedzonka i wziąć kreatynki
To było piękne ale skończyły mi się .357 mag wiec jeszcze chwile tu zostanę.
Ławeczka sztanga suwnica , przysiady na ramie bo bezpieczniej. Modlitewnik na biceps. Motylek i krzesełko za nogi z urządzeń.
Taki zestaw z odpowiednim zaplanowaniem ćwiczeń 4 dni w tygodniu dał ładny efekt wyrobienia masy mięśniowej , i spalenia tłuszczu.
Nigdy nie miałem bicepsa jak uda. Ale przy wadze 75kg w wieku 18 lat wyciskałem 100 kg na ławce 3-4 razy.
Teraz się opierdalam...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów