📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo dobrze, kara za pedalskie ćwiczenia
pedalskie nie bo takie cos jest wiele trudniejsze niz wyciskanie na twardym podlozu. szkoda tylko ze mu reki nie rozjebalo na pol;/ za glupote trrzeba placic
jeśli znałeś zakończenie zanim puściłeś film to jest user sadistic level master
Liczyłem ze jebnie jak nad ryjem bedzie przekladal do drugiej ręki, trochę się zawiodlem
Halman jak ciebie szanuje to masz browar za ten materiał. Mimo to pierdol się Hahahaha
Piłki mają dopuszczalne obciążenie do ok. 120/140kg ale nie trzeba zesrac się olac wszystkie prawa fizyki i pompowac na piłce bo jeden mięsień więcej pracuje niż na ławce.
Nie wylewaj waćpan wina!
Kto chodzi na siłownie fitnessy itp... nie normalni ludzie, mało pracują więc idą lansować ciałko dla podziwiania przed lustrem i podrywania BLACHAR pustych maniurek na które normalny facet nawet nie pomyśli by mogła być matką lub żoną .... A do tego upośledzeni umysłowo zapieprzają tam męczą się i tracą kase czas i zdrowie, tylko po to aby dietami się torturować i ciało z warzyw pryskanych na potęgę chemią i mówią Nam lub sobie że to zdrowe mimo że nie wierzą w to... żałośni ludzie i tyle
kaptury robił
Kto chodzi na siłownie fitnessy itp... nie normalni ludzie, mało pracują więc idą lansować ciałko dla podziwiania przed lustrem i podrywania BLACHAR pustych maniurek na które normalny facet nawet nie pomyśli by mogła być matką lub żoną .... A do tego upośledzeni umysłowo zapieprzają tam męczą się i tracą kase czas i zdrowie, tylko po to aby dietami się torturować i ciało z warzyw pryskanych na potęgę chemią i mówią Nam lub sobie że to zdrowe mimo że nie wierzą w to... żałośni ludzie i tyle
Po pierwsze, naucz się pisać dzieciaku. Interpunkcja, jakakolwiek nawet błędna lepsza niż nic, a Ty ANI K***A JEDNEGO przecinka nie postawiłeś, wstyd.
Po drugie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów