"Od kilku dni siąsiad za ścianą robi imprezki do samego rana, cały czas muzyka napierdalaj, ja rozumiem słuchać głośno do 22:00 (tak jak ja), ale przez niego nikt nie może spać. Postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce, gdy wszystko się ucyszyło (koło 4:00 w nocy) ja nadal nie mogłem spać, więc odsunąłem swoje łóżko od ściany dzielącej jego pokój z moim, ustawiłem 2 kolumny Zg40C w odległości 30cm od ściany i położyłem poziomo na podłogę. Podłączyłem je pod amplituner koda 5x30W 1x65W. Napewno spał i leczył kaca, kiedy podłoga się zatrzęsła "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
wzmak 5x30W? staary... mocniejszy sprzet mialem w tico i glosno bylo tylko (troche) w srodku.
do tego kolumny, na ktorych ledwo slychac cokolwiek ponizej 100Hz - musialby spac przy sciance dzialowej z tektury, zeby sie po pijaku obudzil.
do tego kolumny, na ktorych ledwo slychac cokolwiek ponizej 100Hz - musialby spac przy sciance dzialowej z tektury, zeby sie po pijaku obudzil.
Koda 5x30W, rządzisz stary, dobrze, że z komórki mu tej muzy nie puszczałeś.
@oskiboski
Ku*wa, i następny "basy najlepiej przenikają przez ściany" - weź się doucz, dzieciaku, poczytaj o przenikalności dźwięków w zależności od częstotliwości, bo to co piszesz to kompletne BZDURY. To "przenikanie" o którym piszesz, to pewnie rezonans, ale do tego trzeba mieć trochę więcej mocy niż gówniane, pięćdziesięcioletnie kolumny i chuj0wy wzmacniacz kina domowego, nienadający się do gry w stereo.
@oskiboski
Ku*wa, i następny "basy najlepiej przenikają przez ściany" - weź się doucz, dzieciaku, poczytaj o przenikalności dźwięków w zależności od częstotliwości, bo to co piszesz to kompletne BZDURY. To "przenikanie" o którym piszesz, to pewnie rezonans, ale do tego trzeba mieć trochę więcej mocy niż gówniane, pięćdziesięcioletnie kolumny i chuj0wy wzmacniacz kina domowego, nienadający się do gry w stereo.
@zcelmam a słyszał TY o tym, że do wyciszenia dźwięku potrzebujesz przeszkody o grubości przekraczającej długość fali? Im niższa częstotliwość, tym dłuższa fala, zatem coś w tym prawdy jest, że przez 20-40 cm ścianę tony niskie usłyszysz prędzej niż tony wysokie.
To trzeba było zapuścić. Nikt by tego nie ścierpiał
Ja to bym mu korki wyłączył na klatce. Pewnie debil, więc pomyśli że prąd odcięli.
@oskiboski
Przecież napisałem że potrzebuje suba - po co się tak spinasz, oblałeś egzaminy do gimbazjum ?
Kiedyś na allegro można było kupić płytę z odgłosami wiertarki udarowej i tym podobnych. Co prawda nie mogę jej już znaleźć ale da się ją zassać z peba.
Przy okazji przypomniał mi się przewspaniały (również na tę okazję) kawałek niedocenianej skądinąd artyski MIA pod tytułem "steppin up". Do obadania na jutubach. Do wkurwiania sąsiadów wprost wyśmienity.
Przy okazji przypomniał mi się przewspaniały (również na tę okazję) kawałek niedocenianej skądinąd artyski MIA pod tytułem "steppin up". Do obadania na jutubach. Do wkurwiania sąsiadów wprost wyśmienity.
Brawo DR ;] posiadam problem bardzo podobny jednak ja sąsiada wkurwiam inaczej
a kiedy już mnie głośno i wyraźnie słyszy to to wieńczy dzieło
W gruncie rzeczy posiadam tylko i wyłącznie pięknego i skromniutkiego Technicsa SA-EH 750. No niestety uroki mieszkania w bloku, chcesz dojebać sąsiadowi to ten z 4tego piętra dzwoni po policje grunt, że efekt jest zawsze osiągalny
a kiedy już mnie głośno i wyraźnie słyszy to to wieńczy dzieło
W gruncie rzeczy posiadam tylko i wyłącznie pięknego i skromniutkiego Technicsa SA-EH 750. No niestety uroki mieszkania w bloku, chcesz dojebać sąsiadowi to ten z 4tego piętra dzwoni po policje grunt, że efekt jest zawsze osiągalny
A masz sznurka do tego na Youtubie?
Proszę
/watch?v=EBL9C5FoFTc&feature=relmfu
teleonem bym go prędzej obudził XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów