18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
"Od kilku dni siąsiad za ścianą robi imprezki do samego rana, cały czas muzyka napierdalaj, ja rozumiem słuchać głośno do 22:00 (tak jak ja), ale przez niego nikt nie może spać. Postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce, gdy wszystko się ucyszyło (koło 4:00 w nocy) ja nadal nie mogłem spać, więc odsunąłem swoje łóżko od ściany dzielącej jego pokój z moim, ustawiłem 2 kolumny Zg40C w odległości 30cm od ściany i położyłem poziomo na podłogę. Podłączyłem je pod amplituner koda 5x30W 1x65W. Napewno spał i leczył kaca, kiedy podłoga się zatrzęsła "

Zgłoś
amb 2012-06-19, 11:22 2
wzmak 5x30W? staary... mocniejszy sprzet mialem w tico i glosno bylo tylko (troche) w srodku.
do tego kolumny, na ktorych ledwo slychac cokolwiek ponizej 100Hz - musialby spac przy sciance dzialowej z tektury, zeby sie po pijaku obudzil.
Zgłoś
z................m 2012-06-19, 11:25 1
Koda 5x30W, rządzisz stary, dobrze, że z komórki mu tej muzy nie puszczałeś.

@oskiboski
Ku*wa, i następny "basy najlepiej przenikają przez ściany" - weź się doucz, dzieciaku, poczytaj o przenikalności dźwięków w zależności od częstotliwości, bo to co piszesz to kompletne BZDURY. To "przenikanie" o którym piszesz, to pewnie rezonans, ale do tego trzeba mieć trochę więcej mocy niż gówniane, pięćdziesięcioletnie kolumny i chuj0wy wzmacniacz kina domowego, nienadający się do gry w stereo.
Zgłoś
konował 2012-06-19, 11:26
Piwo. Mimo że rapu nie lubię, ale sprawiedliwość musi być !!!
Zgłoś
Booyan 2012-06-19, 11:30 1
Proponowal bym cos w stylu Hardstyle zajebac ; ))
Zgłoś
sikorro 2012-06-19, 11:54 25
mój sąsiad np lubił

Jeść!
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-06-19, 12:05 1
@UP

Wreszcie ktoś kto słucha normalnej muzyki!
Zgłoś
Cryan 2012-06-19, 12:07
@zcelmam a słyszał TY o tym, że do wyciszenia dźwięku potrzebujesz przeszkody o grubości przekraczającej długość fali? Im niższa częstotliwość, tym dłuższa fala, zatem coś w tym prawdy jest, że przez 20-40 cm ścianę tony niskie usłyszysz prędzej niż tony wysokie.
Zgłoś
grzeczysławkolano 2012-06-19, 12:18 1
To trzeba było zapuścić. Nikt by tego nie ścierpiał
Zgłoś
pawel6 2012-06-19, 12:52
Za tą dla Ciebie ode mnie:
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-06-19, 13:31
Ja to bym mu korki wyłączył na klatce. Pewnie debil, więc pomyśli że prąd odcięli.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
o................i 2012-06-19, 14:13 1
zcelmam napisał/a:

Koda 5x30W, rządzisz stary, dobrze, że z komórki mu tej muzy nie puszczałeś.

@oskiboski
Ku*wa, i następny "basy najlepiej przenikają przez ściany" - weź się doucz, dzieciaku, poczytaj o przenikalności dźwięków w zależności od częstotliwości, bo to co piszesz to kompletne BZDURY. To "przenikanie" o którym piszesz, to pewnie rezonans, ale do tego trzeba mieć trochę więcej mocy niż gówniane, pięćdziesięcioletnie kolumny i chuj0wy wzmacniacz kina domowego, nienadający się do gry w stereo.

Przecież napisałem że potrzebuje suba - po co się tak spinasz, oblałeś egzaminy do gimbazjum ?
Zgłoś
p................l 2012-06-19, 14:48
Kiedyś na allegro można było kupić płytę z odgłosami wiertarki udarowej i tym podobnych. Co prawda nie mogę jej już znaleźć ale da się ją zassać z peba.
Przy okazji przypomniał mi się przewspaniały (również na tę okazję) kawałek niedocenianej skądinąd artyski MIA pod tytułem "steppin up". Do obadania na jutubach. Do wkurwiania sąsiadów wprost wyśmienity.
Zgłoś
Pan Kot 2012-06-19, 14:59 2
Brawo DR ;] posiadam problem bardzo podobny jednak ja sąsiada wkurwiam inaczej

a kiedy już mnie głośno i wyraźnie słyszy to to wieńczy dzieło

W gruncie rzeczy posiadam tylko i wyłącznie pięknego i skromniutkiego Technicsa SA-EH 750. No niestety uroki mieszkania w bloku, chcesz dojebać sąsiadowi to ten z 4tego piętra dzwoni po policje grunt, że efekt jest zawsze osiągalny

panie idź pan w chuj
Zgłoś
o................i 2012-06-19, 15:04 1
Jajuszko napisał/a:

@oskiboski
A masz sznurka do tego na Youtubie?

Proszę
/watch?v=EBL9C5FoFTc&feature=relmfu
Zgłoś
PikosTychy 2012-06-19, 15:06
teleonem bym go prędzej obudził XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów