"Od kilku dni siąsiad za ścianą robi imprezki do samego rana, cały czas muzyka napierdalaj, ja rozumiem słuchać głośno do 22:00 (tak jak ja), ale przez niego nikt nie może spać. Postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce, gdy wszystko się ucyszyło (koło 4:00 w nocy) ja nadal nie mogłem spać, więc odsunąłem swoje łóżko od ściany dzielącej jego pokój z moim, ustawiłem 2 kolumny Zg40C w odległości 30cm od ściany i położyłem poziomo na podłogę. Podłączyłem je pod amplituner koda 5x30W 1x65W. Napewno spał i leczył kaca, kiedy podłoga się zatrzęsła "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Gospela mu puść:
Jest środek nocy, jest środek pierdolonej nocy ale wszyscy muszą wstać!!! budzimy kurwa sąsiadów!!!!!! TechNo!!!!!
Jest środek nocy, jest środek pierdolonej nocy ale wszyscy muszą wstać!!! budzimy kurwa sąsiadów!!!!!! TechNo!!!!!
nie łatwiej mu poprostu wpierdolic z nienacka? mozesz kogos poprosic jak niechcesz zeby cie rozpoznal, nawet gimbaze za rame fajek
Zemsta jest piękna..... (:
Jednak gdy impreza przeciąga się do kilku dni.
Głośniki w podłogę i okna w ruch.
Choć generalnie nie chce mi sie rozkładać głosników . Jako że studenciaki mieszkają centralnie pod moim pokojem. Zwykle biorę 6kg młotek drewniany klocek kładę na podłogę i napierdalam w niego z całej siły 5 razy.
Po 12 sek. cisza.
Kolejnego dnia na klatce dziewczyna do mnie ze jej sufit popękał.
Cyt." na drugi raz zejde i ci dupa pęknie".
odp.
Oczywiście nie po jednodniowej imprezie bo nie jestem pojebany. Każdemu mogą się przytrafić urodziny a nawet powinny.
Jednak gdy impreza przeciąga się do kilku dni.
Głośniki w podłogę i okna w ruch.
Choć generalnie nie chce mi sie rozkładać głosników . Jako że studenciaki mieszkają centralnie pod moim pokojem. Zwykle biorę 6kg młotek drewniany klocek kładę na podłogę i napierdalam w niego z całej siły 5 razy.
Po 12 sek. cisza.
Kolejnego dnia na klatce dziewczyna do mnie ze jej sufit popękał.
Cyt." na drugi raz zejde i ci dupa pęknie".
odp.
Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
trzeba było zapierdolić mu dubstep lub drum'n'bass to by się zesrał...
sledz2424 napisał/a:
Prezes jaki tytuł ma ostatnia nuta ? D
1 utwór Peja Kaczor Gural - Dla moich ludzi
2 utwór Lil Jon-Throw It Up
3 utwór Hickup - Hickup Theme (Original Mix)
Takie zagrywki w stylu "budzik dla sąsiada" to szczeniactwo. Po pierwsze powoduje to eskalację konfliktu po drugie należy zdać sobie sprawę z tego że szkodzi się nie tylko takiemu idiocie ale przede wszystkim innym sąsiadom którzy nie robią nam koło dupy. Ja nigdy tego nie robię bo co z tego że dowalę jednemu dwoma zestawami łącznie 1200W RMS skoro słyszy to (i czuje) cały pion i 2 klatki obok (innymi słowy znienawidziłoby mnie XY osób). Masz problem? Idź porozmawiaj. Nie pomoże? Dzwoń po pyty może dostać "bonifikatę" do 5000zł a cisza w 15 minut.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów