18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
"Od kilku dni siąsiad za ścianą robi imprezki do samego rana, cały czas muzyka napierdalaj, ja rozumiem słuchać głośno do 22:00 (tak jak ja), ale przez niego nikt nie może spać. Postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce, gdy wszystko się ucyszyło (koło 4:00 w nocy) ja nadal nie mogłem spać, więc odsunąłem swoje łóżko od ściany dzielącej jego pokój z moim, ustawiłem 2 kolumny Zg40C w odległości 30cm od ściany i położyłem poziomo na podłogę. Podłączyłem je pod amplituner koda 5x30W 1x65W. Napewno spał i leczył kaca, kiedy podłoga się zatrzęsła "

Zgłoś
PaczekDNA 2012-06-19, 15:22
Gospela mu puść:

Jest środek nocy, jest środek pierdolonej nocy ale wszyscy muszą wstać!!! budzimy kurwa sąsiadów!!!!!! TechNo!!!!!
Zgłoś
BogdanModel 2012-06-19, 15:41
nie łatwiej mu poprostu wpierdolic z nienacka? mozesz kogos poprosic jak niechcesz zeby cie rozpoznal, nawet gimbaze za rame fajek
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-06-19, 15:45
Do takiej akcji potrzeba pierdolnięcia... Pierdolnięcia..

Zgłoś
Dildowagins 2012-06-19, 16:20
Zemsta jest piękna..... (:

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Bartek01 2012-06-19, 17:02 1
Tym się budzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgłoś
szefooo 2012-06-19, 18:17 1
To i ja dodam swój ulubiony budzik dla sąsiadów którzy kończą imprezy nad ranem.
Oczywiście nie po jednodniowej imprezie bo nie jestem pojebany. Każdemu mogą się przytrafić urodziny a nawet powinny.

Jednak gdy impreza przeciąga się do kilku dni.
Głośniki w podłogę i okna w ruch.

Choć generalnie nie chce mi sie rozkładać głosników . Jako że studenciaki mieszkają centralnie pod moim pokojem. Zwykle biorę 6kg młotek drewniany klocek kładę na podłogę i napierdalam w niego z całej siły 5 razy.
Po 12 sek. cisza.
Kolejnego dnia na klatce dziewczyna do mnie ze jej sufit popękał.
Cyt." na drugi raz zejde i ci dupa pęknie".
odp.

ironią w ryj
Zgłoś
sledz2424 2012-06-19, 19:56
Prezes jaki tytuł ma ostatnia nuta ? D
Zgłoś
maiqel 2012-06-19, 21:09
Koko koko euro spoko było mu puścić
Zgłoś
cannabis7777 2012-06-19, 21:42
Sprytnie, bo to i tak bedzie na nich

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Mike Kenzo 2012-06-19, 22:53
trzeba było zapierdolić mu dubstep lub drum'n'bass to by się zesrał...
Zgłoś
Malan 2012-06-20, 2:26
sledz2424 napisał/a:

Prezes jaki tytuł ma ostatnia nuta ? D

1 utwór Peja Kaczor Gural - Dla moich ludzi
2 utwór Lil Jon-Throw It Up
3 utwór Hickup - Hickup Theme (Original Mix)
Zgłoś
LoperPL 2012-06-20, 22:25
Takie zagrywki w stylu "budzik dla sąsiada" to szczeniactwo. Po pierwsze powoduje to eskalację konfliktu po drugie należy zdać sobie sprawę z tego że szkodzi się nie tylko takiemu idiocie ale przede wszystkim innym sąsiadom którzy nie robią nam koło dupy. Ja nigdy tego nie robię bo co z tego że dowalę jednemu dwoma zestawami łącznie 1200W RMS skoro słyszy to (i czuje) cały pion i 2 klatki obok (innymi słowy znienawidziłoby mnie XY osób). Masz problem? Idź porozmawiaj. Nie pomoże? Dzwoń po pyty może dostać "bonifikatę" do 5000zł a cisza w 15 minut.
Zgłoś
advisorry 2012-06-21, 11:19
siema sąsiad. chcialem Ci powiedziec ze nie bylo mnie w domu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów