"Od kilku dni siąsiad za ścianą robi imprezki do samego rana, cały czas muzyka napierdalaj, ja rozumiem słuchać głośno do 22:00 (tak jak ja), ale przez niego nikt nie może spać. Postanowiłem wziąć sprawę w swoje ręce, gdy wszystko się ucyszyło (koło 4:00 w nocy) ja nadal nie mogłem spać, więc odsunąłem swoje łóżko od ściany dzielącej jego pokój z moim, ustawiłem 2 kolumny Zg40C w odległości 30cm od ściany i położyłem poziomo na podłogę. Podłączyłem je pod amplituner koda 5x30W 1x65W. Napewno spał i leczył kaca, kiedy podłoga się zatrzęsła "
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Mógł dubstep puścić, jedyne do czego się to nadaje.
tagi mnie rozjebały
Tagi: sąsiad :: sąsiad kurwa :: sąsiad chuj :: sąsiad kurwa :: wkurwianie :: sprawiedliwość :: śmierć :: głuchota :: cierpienie
Tagi: sąsiad :: sąsiad kurwa :: sąsiad chuj :: sąsiad kurwa :: wkurwianie :: sprawiedliwość :: śmierć :: głuchota :: cierpienie
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
ale gówniane kawałki wybrał do tej roboty..w ogóle nie ma pierdolnięcia. To trzeba robić tak żeby sąsiad z łóżka spadł a nie mruknął coś pod nosem
Kiedyś budziłem typa Fear Factory - Demanufacture przy pomocy 2x Tonsil Altus 140W
Najlepiej było go budzić, radiem maryja, nic mnie bardziej z rana po imprezie nie wqrwia jak przygłuchawa mocher-sąsiadka słychająca pierdolenia jakiegoś klechy
Jak masz suba to zapuść trochę basu - najlepiej przenika przez ściany
@oskiboski
A masz sznurka do tego na Youtubie?
A masz sznurka do tego na Youtubie?
Generalnie to muza chujowa, budzi sie ludzi czyms kompletnie arytmicznym, jakis progressive metal albo hardcore. Po drugie jak Ci sasiadz przez pare dni daje czadu to idz do niego i popros o wylaczenie muzyki
Jak nie zrobi tego to nasraj na gazete i wytrzyj mi drzwi, klamke i wycieraczke tym gownem, od samego sprzatania nauczy sie szacunku do snu sasiadow na przyszlosc.... Dziala ZAWSZE!
Jak nie zrobi tego to nasraj na gazete i wytrzyj mi drzwi, klamke i wycieraczke tym gownem, od samego sprzatania nauczy sie szacunku do snu sasiadow na przyszlosc.... Dziala ZAWSZE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów