📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
- na statek ?
-na statek !
- do Afryki ?
- do Afryki !!!
-na statek !
- do Afryki ?
- do Afryki !!!
Mop mopem, ale ten gruby terminator udający samice to jest dopiero masakra
Latisha uczyła się latać
Śpiący książę otoczony "dorodnymi" czarnymi księżniczkami. Czyli kolejna część planety małp
Ewolucja kołtunów,
Najpierw było afro,
później na szczotkę klozetową i pudla,
a teraz na mop...
Radzę się nie zbliżać, bo ten mop raz w miesiącu namaczany. Nie wiadomo co w nim żyje.
Najpierw było afro,
później na szczotkę klozetową i pudla,
a teraz na mop...
Radzę się nie zbliżać, bo ten mop raz w miesiącu namaczany. Nie wiadomo co w nim żyje.
Czarny podniósł tą lochę i liczyłem na potężnego combosa rzut na glebe. Szczęśliwie był dopiero pod koniec nagrania
To musi ktoś zna znaczny gdyż kieszenie nie zostały opierdolone . Kto wie może syn wodza plemienia
Sexy klaperki w gustownej skarpecie
Halman napisał/a:
Śpiący książę z mopem...
A w tle inny bezimienny bohater walczy z kaszalotem...
Ten chyba miał spodenki bez kieszeni bo nikt go nie opierdolił z fantów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów