📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debil zamiast wykorzystać sytuację kiedy była uwięziona, to jej pomógł. Amator
Dobrze, że skoczyła najpierw na nogi, bo jeszcze by jej się udało złapać
co to jakies liceum wojskowe ? film jest dowodem na to ze baby to do kuchni, i do sypialni. oczywiscie nie wszystkie sie nadaja do obu na raz
Trening jednostek bojowych Szwecji, szkolonych do walki z przestępstwami, które spowodowali napływowi
darex99 napisał/a:
Trening jednostek bojowych Szwecji, szkolonych do walki z przestępstwami, które spowodowali napływowi
Mylisz się, to Koninklijke Marine (Królewska Holenderska Marynarka Wojenna)
myślisz, że tak łatwo złapać murzyna w siatkę?
Wpadła chłopakom w oczko
Muzułmanie drżą przed nazistowskimi batalionami kobiecymi dzielnej IV Rzeszy.
TB303 napisał/a:
Debil zamiast wykorzystać sytuację kiedy była uwięziona, to jej pomógł. Amator
Niemcy (albo Holandia), jakby kolega utknął to już miałby prutą dupę
I w naturalny to sposób przyjęła pozycję Wejściową dla samca.
Taka to już natura kobiet. Jak nie umie zrobić czegoś sama dokładnie,postarać się ,popracować nad tym. Rozłożone nogi na pewno pomogą w taki bądź inny sposób. Rozkładanie nóg u kobiet jest uwarunkowane genetycznie. Niezależnie od tego czy chcą czy nie ( w mniejszej bądź większej dawce) ale ten gen się objawia,w zależności od okoliczności.
W tym przypadku widać jak samica przybiera genetycznie uwarunkowaną pozycję wejściową. Obiecując ty samym nagrodę w postaci poruchania, w zamian za pomoc jej okazaną w tej niekomfortowej dla niej sytuacji.
Myślę że choć troszkę nakreśliłem obraz pokrętnego umysłu kobiety.
Taka to już natura kobiet. Jak nie umie zrobić czegoś sama dokładnie,postarać się ,popracować nad tym. Rozłożone nogi na pewno pomogą w taki bądź inny sposób. Rozkładanie nóg u kobiet jest uwarunkowane genetycznie. Niezależnie od tego czy chcą czy nie ( w mniejszej bądź większej dawce) ale ten gen się objawia,w zależności od okoliczności.
W tym przypadku widać jak samica przybiera genetycznie uwarunkowaną pozycję wejściową. Obiecując ty samym nagrodę w postaci poruchania, w zamian za pomoc jej okazaną w tej niekomfortowej dla niej sytuacji.
Myślę że choć troszkę nakreśliłem obraz pokrętnego umysłu kobiety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów