dwaj policjanci na motorze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Samochód jechał swoją stroną. Jak im sie nie chciało czekać na otwarcie całej bramy to peszek
Zaraz się znajdą winy kierowcy, ale po 14:00 jak wrócą z gimbazjum
Kiedy następnym razem będziesz chciał napisać sprayem na murze "JP100%" albo "HWDP", pomyśl o tym filmiku i uświadom sobie jaki jesteś chujowy.
@ up
Babcia ma wasy a dziadek kapcie.Co ma jedno do drugiego ?
adresikpuma napisał/a:
Pozwolę sobie specjalnie dla Ciebie zrobić drobną analizę tego co napisałem.
Przyjmując, że to naprawdę byli funkcjonariusze policji, kierowca auta osobowego mógł dopuścić się celowego uszkodzenia ich ciała. Skrót "JP100%" można rozwinąć do postaci "Jebać Policję na 100%" czyli hasła mającego na celu deprymowanie organów ścigania. Jeśli kierowca samochodu (wątpliwie co prawda) spełnia w/w warunek celowego uszkodzenia ciała funkcjonariuszy jego działania są bardziej znaczące niż malowanie haseł na murach.
Przez pryzmat moich przypuszczeń wnioskuję, że kierowca jest większym prze chujem ponieważ jego działania przyniosły pożądany skutek.
ale co maja akta wandalizmu do wypadkow drogowych z udziałem domniemanych policajów ?
adresikpuma napisał/a:
ale co maja akta wandalizmu do wypadkow drogowych z udziałem domniemanych policajów ?
Ty tak poważnie ?
ten niby ''policjant'' to chyba kolke złapał bo sie za brzuch trzymał.A tak swoją drogą policjanci raczej na cross'ach nie jezdżą.Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Przecież widać, że to było niechcący! Nie ma o co robić takiej afeeeery
Tamten kurwa rzyga pod bramą
A pozatym dobrze tym chują tak ,bo na motorze to się kurwa 200 jedzie, a nie 20
A pozatym dobrze tym chują tak ,bo na motorze to się kurwa 200 jedzie, a nie 20
Pener... ja się pytam jak to jest, jeszcze chwila i jak tak dalej pójdzie, to nie będę musiał oglądać filmików, które wrzucasz żeby piwo postawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów