Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem w pracy takiego śmierdziela, że ludzie autentycznie rzygali na miejscu lub lecieli do kibla. Koles pracował, spał, chyba oprzątał oborę w tych samych ciuchach... Smród potu po kilku miesiącach unikania wody jest tak intensywny, że wystarczyło, że gdzieś chwilę stał, a całe pomieszczenie waliło. Koles tak śmierdział, że kiedyś dostał pracę przez pośrednika do szkopów to agencja czy konkretnie ta osoba co go "wyłapała" musiała płacić za niego karę. Nikt nie chciał z nim pracować, siedzieć obok, a co dopiero spać w jednym pokoju... Ogólnie cała familiada taka.. Brat jego miał grzybicę stóp na takim poziomie, że nawet słyszałem kasował smród tego gostka. Zawsze się zastanawiałem czy zawsze tak było bo koleś ma dzieciaka, ale baba dawno uciekła i teraz pytanie czy juz wtedy tak jebał epicko
Za opowieść własną dam piwko. I co z twoim braciakiem? Poradził sobie z tą grzybicą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów