📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po to tworzy się religie by rządzić innymi, mieć w chuj kasy i dymać kogo się chce
Czytając te komentarze stwierdzam że same cioty na tym sadistic . Od 9 lat jestem tu i się strasznie pozmieniało. Może dlatego że więcej wśród nas dziurawców....
Ja kazałbym jej chapać kutasa po bile w imię stwórcy Ejmen. Chapałaby będąc przy tym szczęśliwa. I dzieci w okolicy takiego delikwenta byłyby bezpieczniejsze.
Zadziwiające jest to że niby każdy wykształcony a jednak wierzy innemu który i tak uważa że ten który mu wieży jest debilem
StereoTyp napisał/a:
Pojebane, ale jeśli ktoś dzięki temu czuje się lepiej psychicznie i np. takie rzeczy przywracają mu wiarę w siebie, to nic mi do tego.
Drugą stroną jest tylko to, że w większości przypadków jest to tylko trzepanie kasy na idiotach - jak każda religia/sekta.
też miałem takie zdanie, a potem, pewien ekonomista powiedział mi, że upowszechnianie takich praktyk wypiera na pewnych poziomach prawdziwą medycynę... więc generalnie też mi to nie przeszkadza, jeśli komuś to pomaga (jako placebo, czy cokolwiek) ale jak się rozpowszechni, to farmacja zacznie tracić, a jak farmacja zacznie tracić, to nas rozpierdolą swoimi sposobami tak, że żaden szaman nam nie pomoże. life is brutal.
Mnie zawsze zastanawia czy takie nawiedzone dupy łatwiej zaciągnąć do łóżka?
Gość działa w branży, w której w Polsce i większości Europy praktycznie monopol ma jedna, gigantyczna sieciówka (kościół katolicki) i jakoś z tego żyje. Gratuluję. Wspierajmy małe biznesy. Jedyna różnica jest taka, że on nie bierze kasy z budżetu, nie wyłudza ziemi od państwa i nie próbuje wpływać na ustawy, żeby wszyscy musieli żyć według jego odchyłów.
StereoTyp napisał/a:
Pojebane, ale jeśli ktoś dzięki temu czuje się lepiej psychicznie i np. takie rzeczy przywracają mu wiarę w siebie, to nic mi do tego.
Drugą stroną jest tylko to, że w większości przypadków jest to tylko trzepanie kasy na idiotach - jak każda religia/sekta.
pierdolisz fajna blondyna tam tanczy zawsze mozna poruchac w imie boga nie tylko o kase chodzi
ee tam, nie wyruchał jej, nie ma co oglądać
ej była taka ładna dupa która też jakieś cudaczne teksty nakurwiała nad cierpiącymi, nawracała na ulicach...taka ładna, ale pojebana Kojarzy ktoś jak ona się nazywa? Chyba z mężem na YT kanał prowadzili, bo tych filmów mieli od zajebania
"Wielu powie Mi w owym dniu: Panie, Panie, czy nie prorokowaliśmy mocą Twego imienia i nie wyrzucaliśmy złych duchów mocą Twego imienia, i nie czyniliśmy wielu cudów mocą Twego imienia? Wtedy oświadczę im: Nigdy was nie znałem. Odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów