Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zero ludzkich odruchów. Takie ścierwa można na harda pod prąd dawać i nikt nie będzie miał wyrzutów.
O czym ty pierdolisz człowieku?
Mam Ci tłumaczyć socjopato, żebyś lepiej udawał normalnego?
W chuj nieprzyjemne zadanie i nie zazdroszczę.
Chociaż w Polsce doznać by mogli wersji hard i całość imprezy trwała by 5 lub 6 h w dodatku w deszczu i oczywiście bez kurtek.
Po czym musieliby złożyć każdy z nich po 5 wielkich wieńców krokiem defiladowym.
Zjebal im ujecie, no co za typ normalny czlowiek by podbiegl zobaczyl co sie stalo ale oni maja od tego ludzi hahhahahhahahha kurwa jaknoni udaja ze tam zamieszek nie ma ludzi policja napierdala wojna dokowa na ulicach a w pe nam pierdola o jakiejs praworzadnosci. Jak bysmy byki normalnym krajem to by prezydent nasz zaprosilnich i zajwbal z plaskien za podeuchiwanie kurdupla jwbanego razem z tym spoconym grubasem. Nie lepiej na kolana opierdalac kazdemu kielbase i brac z duoy do mordy od kazdego bo moze bedzoe jakies potem jak jebniesz zpolykiemni finezja. I potem czarnuch po medycynie jest lekazem a polak po medycynie jest polakiem. Ale sie zesralem.
Co?
Ja to nie kminie tego jak głupi ludzie dowodzą takimi żołnierzami w każdym kraju. Chłopaki na baczność stali już pewnie z godzinę przed przyjazdem reporterów. Zero picia i jedzenia w dodatku na baczność.
W chuj nieprzyjemne zadanie i nie zazdroszczę.
Chociaż w Polsce doznać by mogli wersji hard i całość imprezy trwała by 5 lub 6 h w dodatku w deszczu i oczywiście bez kurtek.
Po czym musieliby złożyć każdy z nich po 5 wielkich wieńców krokiem defiladowym.
Chłopie każdy kto miał okazję być w kompani reprezentacyjnej/honorowej/leźć ze sztandarem się w cyrku nie śmieje. Uj wie ile stopni w cieniu, ale trzeba być ubranym w pełne umundurowanie bo regulamin, a mądrzy pierdolą, pierdolą i nie wiadomo kiedy skończą, ale oni pod zadaszeniem najczęściej i mogą sobie usiąść.
Siriuz jest ruskim trollem, płacą mu za pierdolenie głupot
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów