Film między innymi ukazuje jak bardzo jesteśmy ruchani w dupę. Bez wazeliny.
Akcja 1:40 pokazuje jak ludzie (służby porządkowe post jebane zomowce) są skurwieni.
Grałem, gram i będę grał!Złapał mnie za serce moment w 1:40. Widać, że koleś zapierdala gdzieś na swoim malutkim polu, na kucaka zbiera truskawki przy 30°C upale, gdy chce to sprzedać, przychodzą takie kutasy z SM, wpierdalają mu pewnie mandat, zabierają jedyne źródło utrzymania, zapewne załatwią mu nadzór kuratora, dziecko wyślą do domu dziecka zapewne, bo powiedzą, że sobie chłop z utrzymaniem rodziny nie radzi. No ten kraj jest tak popierdolony, że poezja. Powinni mu kulturalnie powiedzieć: Słuchaj gościu, nie możesz tu handlować, bo to miejsce nie jest do tego przeznaczone. Masz 30minut żeby się stąd zabrać. - Ta, chuja. Pewnie od razu chcieli go gazem po ryju, paralizotorem i chuj wie czym jeszcze. A propos tych zajebistych ziomeczków ze Straży Miejskiej - wczoraj dostałem 250zł mandatu za to, że zwróciłem im uwagę po tym, jak chcieli zwinąć dziewczynkę z psem ( nie wiem, jakiś szczurek, może ze 3kg ważył ), który nie miał kagańca. Jak się spytałem, czy ich czasem nie popierdoliło, to powiedzieli mi, że jestem agresywny i wjebali 250zł. Trolololololo.
- martwe płody
- wypadki i złamania
- dzwony i potrącenia na przejściach dla pieszych
- "głupie blondynki" i inne, najczęściej parkingowe historie
- krosty, pryszcze, przerośnięte jajca
- baby z kutasem i pięcioma dziurami
- akcje z mur... afroamerykanami
- akcje z cygan... brudas... romami
- czasem jakieś śmieszne aczkolwiek niesamowite filmiki