Film między innymi ukazuje jak bardzo jesteśmy ruchani w dupę. Bez wazeliny.
Akcja 1:40 pokazuje jak ludzie (służby porządkowe post jebane zomowce) są skurwieni.
Ale pierdolenie.
Dokładnie, najczęściej moralizatorskie filmiki mają gówno wspólnego z rzeczywistością a chłonie je masa osób o przytępiałych móżdżkach - choć oni twierdzą, że są wielce oświeceni...
Ale pierdolenie.
Dokładnie, najczęściej moralizatorskie filmiki mają gówno wspólnego z rzeczywistością a chłonie je masa osób o przytępiałych móżdżkach - choć oni twierdzą, że są wielce oświeceni.
Co do filmu - pierwsza połowa to film, druga połowa to likwidacja nielegalnych straganów. Było o tym głośno w TV i prowadzone były dyskusje czemu Ci ludzie dla głupich kilku dych miesięcznie w kieszeni opierdalają truskawy/ziemniaki/marchewkę nielegalnie.
Co mnie boli - na Sadisticu kiedyś działo się wiele. Wkurwiony człowiek wchodził na harda żeby się "emocjonalnie" wyżyć lub po prostu wchodził w czarne filmiki żeby obejrzeć jak to skejtowi ryj odpadł pod zderzeniu z barierką czy coś w klimatach sadistica. A teraz?
Sadistic dzisiaj:
- moralizatorskie filmy zerżnięte z demotywatorów
- filmiki opisujące w jak wielkim systemie żyjemy i w jak wielkim spisku tkwimy
- rzeczy "z chuja wzięte" tj. cała masa śmiesznych filmików i zdjęć "a'la kwejk"
- pięćset ton polityki (i wzajemnego napierdalania na linii Platformersi - Papryka i Salami - Tylko Palikot - Król Korwin Mikke Pierwszy)
- gimnazjalne sklejki youtube'a i parabole tańczą
- ludzie popisujący się osiągami swojego samochodu i jego przyśpieszeniem mając koła napędowe w powietrzu
"Stary dobry" Sadistic:
- martwe płody
- wypadki i złamania
- dzwony i potrącenia na przejściach dla pieszych
- "głupie blondynki" i inne, najczęściej parkingowe historie
- krosty, pryszcze, przerośnięte jajca
- baby z kutasem i pięcioma dziurami
- akcje z mur... afroamerykanami
- akcje z cygan... brudas... romami
- czasem jakieś śmieszne aczkolwiek niesamowite filmiki
Rzadko kiedy zdarza się jakaś perełka wśród tony syfu. Wielce nad tym ubolewam.
Ale pierdolenie.
Co do filmu - pierwsza połowa to film, druga połowa to likwidacja nielegalnych straganów. Było o tym głośno w TV i prowadzone były dyskusje czemu Ci ludzie dla głupich kilku dych miesięcznie w kieszeni opierdalają truskawy/ziemniaki/marchewkę nielegalnie.
.
Czy jestem wolny? Jestem. Mogę założyć działalność gospodarczą, mogę studiować, mogę pracować, mogę pójść do jakiegokolwiek chcę posła i powiedzieć mu prosto w twarz co mnie boli.
Twoja wolność mogłaby się szybko skończyć lub zostać ograniczona na różne sposoby
... dlatego mi różne ciekawe materiały nie przeszkadzają.
Lemingowy Gimbusie przecież wszyscy wiedzą że dla Ciebie ciekawy materiał to taki co wychwala PIS i Rydzola a jedzie po całej reszcie. Więc to co napisał grelix jak najbardziej dotyczy Ciebie.