Taki wpierdol dostał, że aż zasnął i chrapie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ktoś może wytłumaczyć dlaczego zaczął tak chrapać? Kości wewnątrz głowy popękały?
up@ stawiam raczej na gluty/ślinę/krew w nozdrzach plus zniekształconą tchawicę jakimś kopniakiem. Dusił się, ciało walczyło o tlen
@Up Bajdurzysz... Skubaniec ma twardy sen i tyle...
Mam tak samo w poniedziałek rano jak trzeba do roboty wstać, a jak już słyszę budzik to pojawiają się napady padaczkowe.
Mam tak samo w poniedziałek rano jak trzeba do roboty wstać, a jak już słyszę budzik to pojawiają się napady padaczkowe.
Chrapanie może oznaczać iż przestał oddychać.
-Ernest Hemingway
Chrapie bo jest nieprzytomny. Dostał wstrząsu i najprawdopodobniej dławi się własnie opadającym językem w głąb gardła.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów