18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Śpioszki
Barnellini • 2020-07-22, 20:00
Koleś tak się naćpał, że zasnął w trakcie ruchania panienki i został nakryty przez własną dziewczynę

Albo udają, że ich tam nie ma. Jest to tzw. metoda "na pająka".

Fuck lefties!!!
Zgłoś
MariolaBezPindola 2020-07-22, 20:03 1
A mozna sie tak nacpac, zeby zasnac ?
Zgłoś
Barnellini 2020-07-22, 20:09 13
MariolaBezPindola napisał/a:

A mozna sie tak nacpac, zeby zasnac ?

Raczej, że można. Zależy co się ćpa. Połowa narkotyków ma takie działanie np. wszystkie opioidy lub czyste mdma. Osobiście nie rozumiem na chuj komu takie dragi po których się jest sennym przecież iść spać można bez narkotyków ale zapewne są takie.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
mygyry 2020-07-22, 20:20 25
Ja zasnąłem jak moja była robiła mi loda, ależ się kurwa obraziła
Zgłoś
luja27 2020-07-22, 20:22
Glina z gliną

Luja
Zgłoś
zwierzak30 2020-07-22, 20:37 1
Barnellini .
Ja to osobiście się nie chcą wpierdalać,ale zoofilia jest w Polsce chyba nie legalna?
Zgłoś
Barnellini 2020-07-22, 21:12 1
zwierzak30 napisał/a:

Barnellini .
Ja to osobiście się nie chcą wpierdalać,ale zoofilia jest w Polsce chyba nie legalna?

Halo, policja? Proszę przyjechać na Sadistica.

Na filmie człekokształtni tylko śpią więc nic mi za to nie przybiją

Fuck lefties!!!
Zgłoś
wilkoala 2020-07-22, 21:49 9
Barnellini napisał/a:

Raczej, że można. Zależy co się ćpa. Połowa narkotyków ma takie działanie np. wszystkie opioidy lub czyste mdma. Osobiście nie rozumiem na chuj komu takie dragi po których się jest sennym przecież iść spać można bez narkotyków ale zapewne są takie.

Kolego, spróbuje ci to opisać:
Raz w życiu spróbowałem heroiny, choć nie w kabel jak zapewne sobie wyobrażacie, tylko jak odpowiedzialny dorosły wciągnąłem krótkiego szczura.(BoJack The HorseMan).
Ciężko to opisać: wyobraźcie sobie uciążliwy, tępy, pulsujący i nieznośny ból zęba, który nagle przemienia się w niesamowitą ulgę połączoną z orgazmem zupełnie bez seksualnego podtekstu, który trwa ciągle i bardzo powoli ale jednak nieznośnie szybko słabnie, choć tego nie zauważasz.
Nigdy więcej tego nie tknąłem, po spróbowaniu tego gówna zostaje ci w świadomości silne przeświadczenie że już nigdy nie będziesz się tak zajebiście czuć...
Zgłoś
Rozjebie 2020-07-22, 23:18
Barnellini napisał/a:

Raczej, że można. Zależy co się ćpa. Połowa narkotyków ma takie działanie np. wszystkie opioidy lub czyste mdma.

No i alkohol. On tez usypia i należy do grupy depresantów, tak jak opioidy. Ale jednak chodzi o ten stan przed zaśnięciem, prawda?
Zgłoś
kcm 2020-07-23, 23:35
Tak sie nacpal ze zasnął?efekt byl by odwrotny typie...

Jak Upadne To Wstane...A Wtedy Ty Masz Przejebane.
Zgłoś
jestemgosc 2020-07-24, 18:22
Ja tam zasnąłem jak robiłem minetkę dziewczynie i tak 30 minut spałem podobno. Wygodnie było
Zgłoś
dominator76 2020-07-26, 18:39
mygyry napisał/a:

Ja zasnąłem jak moja była robiła mi loda, ależ się kurwa obraziła

albo ty Gey jestes albo nona ssać nie umie.

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
N................i 2024-05-09, 22:23
Teraz ja bym wzięła odpowiedni sprzęt i by jajka stracił
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów