FUCK ME!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I pełne gacie :p
Więcej low pass'ów
A-10
RAF Harrier Afganistan
Su-27 A. Kwoczur
Mig-29
Może kiedyś coś jeszcze dorzuce
A-10
RAF Harrier Afganistan
Su-27 A. Kwoczur
Mig-29
Może kiedyś coś jeszcze dorzuce
FUCK ME!!....jedyne co go przeleciało to strach
Zajebisty ten filmik z "RAF Harrier Afganistan " piwko
No, Harrier wymiata, chcialbym takim polatać kiedyś ;P
Z technicznego pkt. widzenia ten Kwoczura jest trudniejszy od harriera bo przy mniejszej prędkości i wysokość też mniejsza.
F-18 Hornet
P-51 Mustang
Messerschmitt Bf-109
Mirage w kompilacji (chujowa muzyka)
F-16
F-18 Hornet
P-51 Mustang
Messerschmitt Bf-109
Mirage w kompilacji (chujowa muzyka)
F-16
F-18
Mnie zastanawia, ze w ostatnim filmiku baalp'a koles stoi niewzruszony - uwazam, ze powinien sie zachwiac. Nie wiem do konca jak to jest, ale roznice cisniej pod skrzydlami sa tak duze, ze niekiedy z powietrza wytraca sie para wodna + powiew z silnika pracujacego w trybie 100%... Zaraz sprawdzimy jaki ciag maja silniki Harriera na fas.org:
Sa 2 wersje:
•TAV-8B/AV-8B Day Attack (DA): One Rolls Royce Pegasus F402-RR-406 turbofan engine with approximately 20,280 pounds of thrust
•AV-8B Night Attack (NA)/AV-8B Radar: One Rolls Royce Pegasus F402-RR-408A turbofan engine with approximately 22,200 pounds of thrust
1 pound = 453.59237 grams - mysle ze nie tylko ma stalowe jaja ale tez nogi w fundamentach ... Z tym, ze thrust skierowany jest tez poziomo...
Trzeba sprawdzic...
Sa 2 wersje:
•TAV-8B/AV-8B Day Attack (DA): One Rolls Royce Pegasus F402-RR-406 turbofan engine with approximately 20,280 pounds of thrust
•AV-8B Night Attack (NA)/AV-8B Radar: One Rolls Royce Pegasus F402-RR-408A turbofan engine with approximately 22,200 pounds of thrust
1 pound = 453.59237 grams - mysle ze nie tylko ma stalowe jaja ale tez nogi w fundamentach ... Z tym, ze thrust skierowany jest tez poziomo...
Trzeba sprawdzic...
Boeing 727 VARIGLOG
Mi 26
1:33 - do czasu, ale muszą mieć twarde drągi bo jak by wzięli pochylili samolot lekko do przodu to sru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów