Połowa korpo-szczurków i innych pizdusiów - gołodupców łaziła by w tym po mieście.
To samo było z przykrótkimi spodniami, z których rżałem jak przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że kurwa połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę popierdala w przykrótkich spodniach...
przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że kurwa połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę popierdala w przykrótkich spodniach...
Ostatnio też właśnie o tym pomyślałem.
Kurwa, jak ludzie są przyjebani, żeby robić z siebie idiotów (czasem nawet krzywdę), po to aby nabijać kieszeń pedziom i żydkom. Czego już nie było: spodnie dzwony, torby na ramieniu, żel na włosach, klapki japonki, koszule z cekinami, czy innymi gównami, "spodnie" rurki, krótkie skarpeteczki, babskie... Albo chuj, nie będę się dalej rozpisywał i tak sadolowi homoseksualiści mi naubliżają.
Kurwa, jak ludzie są przyjebani, żeby robić z siebie idiotów (czasem nawet krzywdę), po to aby nabijać kieszeń pedziom i żydkom. Czego już nie było: spodnie dzwony, torby na ramieniu, żel na włosach, klapki japonki, koszule z cekinami, czy innymi gównami, "spodnie" rurki, krótkie skarpeteczki, babskie... Albo chuj nie będę się dalej rozpisywał i tak sadolowi homoseksualiści mi naubliżają.
Są, bo przestali myśleć, mają gotową papkę wpierdalaną do głów i nawet nie analizują czy to prawda czy fałsz. To samo tyczy się mody i związaną z nią efektu "owczego pędu".
W dzisiejszym świecie sprzeda się wszystko. Ostatnio zafascynowany byłem bójką pokazaną gdzieś na kanale YT gówniarzy o jakieś kurwa lody i nie rozumiałem tego fenomenu do momentu, gdy dowiedziałem się, iż jest to sprawka jakiegoś "Big Brothera z youtube'a".
Dziś młodzi mają przepierdolone. W domu ich właśni rodzice mają pełną wyjebkę na to co mówią do nich dzieci i mamy efekt.
Ostatnio jakaś starsza kobieta uklęknęła i pocałowała jakąś tęczową działaczkę wypowiadając smutne, ale prawdziwe słowa do kamer...
Niestety w coraz większym stopniu mamy do czynienia z bezmyślną pozbawiona empatii masa do urabiania przez siły polityczne, oświatę, środki masowego przekazu i wszechobecną indoktrynację marketingu wmawiającą nam nasze potrzeby, co w konsekwencji prowadzi do konsumpcjonizmu i pewnej formy niewolnictwa.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Mogę sobie dać rękę upierdolić, że gdyby to trochę wylansować...
Połowa korpo-szczurków i innych pizdusiów - gołodupców łaziła by w tym po mieście.
To samo było z przykrótkimi spodniami, z których rżałem jak przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że kurwa połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę popierdala w przykrótkich spodniach...
Niektórzy po prostu lubią dobrze wyglądać, ale takie chamy twojego pokroju nie są w stanie tego zrozumieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów