📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie zwłaszcza, że drużyna z kolonii FC Koln będzie w drugiej bundeslidze
Byłbyś łagodnym sędzią.
Ja bym skurwielowi jebnął dożywocie.
Ja bym skurwielowi jebnął dożywocie.
Żeby tak wjechać na autostradę (?), trzeba być albo debilem, albo kobietą. Dodatkowo gdyby poszkodowany nie siedział przy takiej prędkości 10m na dupie Skody, to prawdopodobnie zdążyłby uciec, ale nie ...
Ludzie nawet nie są świadomi jakie zagrożenie sprowadzają na siebie i innych takimi akcjami. Za samą nawrotkę na autostradzie powinno się zabierać prawko na rok, a za wypadek jak za zabójstwo lub próbę zabójstwa.
To są właśnie skutki źle oznakowanych zjazdów i wjazdów autostradowych!!każdemu się zdarzyło pomyśleć o kurde nie jadę czasem pod prąd!?
nie raz tak miałem i wy zapewne też ze się wjechało w zjazd
Cytat:
To są właśnie skutki źle oznakowanych zjazdów i wjazdów autostradowych!!każdemu się zdarzyło pomyśleć o kurde nie jadę czasem pod prąd!?
Not sure if trolling...
KAŻDY wjazd na autostradę jest poprzedzony długim łagodnym pasem wjazdowym a z drugiej strony masz ostro zakończony krawężnik/znaki "biało-czerwone pasy w prawo", linię ciągłą i od razu drogę np. tak
żeby więc pojechać na autostradę pod prąd trzeba zignorować wszystkie wcześniejsze znaki pionowe, oczojebne pasy biało czerwone wskazujące "w prawo kretynie!", linię ciągłą i pojechać "na siłę" od razu pasem jazdy więc żaden myślący kierowca tego nie zrobi a nawet jak zrobi - na momencie się zreflektuje, zjedzie na awaryjny i zawróci gdy ruch będzie mały a nie bedzie jechał na siłę kilkanaście km do kolejnego zjazdu.
żeby więc pojechać na autostradę pod prąd trzeba zignorować wszystkie wcześniejsze znaki pionowe, oczojebne pasy biało czerwone wskazujące "w prawo kretynie!", linię ciągłą i pojechać "na siłę" od razu pasem jazdy więc żaden myślący kierowca tego nie zrobi a nawet jak zrobi - na momencie się zreflektuje, zjedzie na awaryjny i zawróci gdy ruch będzie mały a nie bedzie jechał na siłę kilkanaście km do kolejnego zjazdu.
@bloodwar
Ale on żartował, nie wiem komu to tłumaczysz. Chyba że babom, ale chyba wszyscy wiedzą, że sadolowe 'kobiety' mają chuje.
Ale on żartował, nie wiem komu to tłumaczysz. Chyba że babom, ale chyba wszyscy wiedzą, że sadolowe 'kobiety' mają chuje.
stawiam że to baba albo ślepy dziadek, obie kurwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów