18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
20 lat w kolonii karnej to byłby łagodny wyrok dla tego zjeba!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2018-06-03, 13:53 1
a tam zjeb... to wszyscy pod prąd jechali...
Zgłoś
Pantilion 2018-06-03, 13:54
Dokładnie zwłaszcza, że drużyna z kolonii FC Koln będzie w drugiej bundeslidze

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-06-03, 13:54
Byłbyś łagodnym sędzią.
Ja bym skurwielowi jebnął dożywocie.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-06-03, 13:55 15
Żeby tak wjechać na autostradę (?), trzeba być albo debilem, albo kobietą. Dodatkowo gdyby poszkodowany nie siedział przy takiej prędkości 10m na dupie Skody, to prawdopodobnie zdążyłby uciec, ale nie ...
Zgłoś
C................s 2018-06-03, 14:14 29
Ludzie nawet nie są świadomi jakie zagrożenie sprowadzają na siebie i innych takimi akcjami. Za samą nawrotkę na autostradzie powinno się zabierać prawko na rok, a za wypadek jak za zabójstwo lub próbę zabójstwa.
Zgłoś
e................2 2018-06-03, 14:16
To są właśnie skutki źle oznakowanych zjazdów i wjazdów autostradowych!!każdemu się zdarzyło pomyśleć o kurde nie jadę czasem pod prąd!?
nie raz tak miałem i wy zapewne też ze się wjechało w zjazd
Zgłoś
Heydash 2018-06-03, 14:17 130
@up nie
Zgłoś
~Velture 2018-06-03, 14:24 18
Cytat:

To są właśnie skutki źle oznakowanych zjazdów i wjazdów autostradowych!!każdemu się zdarzyło pomyśleć o kurde nie jadę czasem pod prąd!?
nie raz tak miałem i wy zapewne też ze się wjechało w zjazd

Not sure if trolling...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
bloodwar 2018-06-03, 14:27 48
KAŻDY wjazd na autostradę jest poprzedzony długim łagodnym pasem wjazdowym a z drugiej strony masz ostro zakończony krawężnik/znaki "biało-czerwone pasy w prawo", linię ciągłą i od razu drogę np. tak

żeby więc pojechać na autostradę pod prąd trzeba zignorować wszystkie wcześniejsze znaki pionowe, oczojebne pasy biało czerwone wskazujące "w prawo kretynie!", linię ciągłą i pojechać "na siłę" od razu pasem jazdy więc żaden myślący kierowca tego nie zrobi a nawet jak zrobi - na momencie się zreflektuje, zjedzie na awaryjny i zawróci gdy ruch będzie mały a nie bedzie jechał na siłę kilkanaście km do kolejnego zjazdu.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Stajan 2018-06-03, 17:55
Dlatego ja jednak wolę trzymać się lewego pasa
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-06-03, 18:02
@bloodwar

Ale on żartował, nie wiem komu to tłumaczysz. Chyba że babom, ale chyba wszyscy wiedzą, że sadolowe 'kobiety' mają chuje.

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
SirMajkel 2018-06-03, 18:10
są ludzie, którym nawet znaki nie pomogą.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-06-03, 18:25
stawiam że to baba albo ślepy dziadek, obie kurwy
Zgłoś
siwybis 2018-06-03, 18:32 3
Na samobójstwo fajna metoda. Montujesz kamerkę, najlepiej online, pełną kurwą wjeżdżasz pod prąd na autostradę i starasz się jak najwięcej samochodów ominąć. Wiadomo że długo się tak nie da ale materiały to były by zacne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów