Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pedał jarający się piłką nożną już nikomu loda nie zrobi.
Japa pedofilu.
Ten pedał jarający się piłką nożną już nikomu loda nie zrobi.
wybierali cię ostatniego i wysyłali na bramkę stąd ten uraz? Te memy z jaraniem się piłką to chyba robione są przez astmatyków dla astmatyków.... Jaki normalny dzieciak rocznika około 1980-1990 nie spędził połowy dzieciństwa na boisku? (a drugiej na oglądaniu dragon balla )
wybierali cię ostatniego i wysyłali na bramkę stąd ten uraz? Te memy z jaraniem się piłką to chyba robione są przez astmatyków dla astmatyków.... Jaki normalny dzieciak rocznika około 1980-1990 nie spędził połowy dzieciństwa na boisku? (a drugiej na oglądaniu dragon balla )
Nigdzie poza sadolem takiego bólu o piłkę nie zobaczysz, bierz to z dystansem
ja dalej oglądam dragon bala, ps bitwa bogów była całkiem spoko
kolejna ofiara niedojebania umyslowego. Takich jak ty to w szkole pozbawialem kanapek
A teraz dymasz za średnią krajowa w sortowni śmieci?
Rocznik 1995 w górę z wyjątkami (normalni rodzice, który spędzali dzieciństwo na boiskach itp. nie załatwiają u rodzinnego synalkowi, córusi zwolnień). U mnie w pracy takie mamuśki dmuchają i chuchają na te grzmoty, jakby urodziły kolejnego jezusa, na co kwituję dowcipem wyglądając za okno że czekam na gwiazdę i 3 takich z darami.
A teraz dymasz za średnią krajowa w sortowni śmieci?
teraz akurat kończę ruchać twoja żonę
Dragonball oglądali młodsi kuzyni. Jeśli chodzi o sport, to tak w podstawówce jak i w szkole średniej grałem w szkolnych drużynach koszykówki. Tak więc tego... To ja wybierałem na lekcjach WF kogo chciałem mieć w drużynie. Karierę skończyłem jak mi się na treningu noga w kolanie wygięła w drugą stronę. Od tamtej pory skakanie w moim wykonaniu jest kiepskim pomysłem. Urazu do sportu jako takiego nie mam. Kontuzja pozwoliła mi odkryć alkohol
Japa pedofilu.
Japa amebo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów