Na poduszki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe czy rzeczywiście była spontaniczna
UP
Ach ta dzisiejsza młodzież. Kiedyś facet wyjebał drugiemu w ryj, a dzisiaj na poduszki będą się bawić.
Ach ta dzisiejsza młodzież. Kiedyś facet wyjebał drugiemu w ryj, a dzisiaj na poduszki będą się bawić.
ustawione jak Trudne Sprawy
a mnie interesuje dlaczego tamten bity samochód nie miał blachy z przodu
To jest takie słodkie, to jest takie cukierkowe... że aż rzygać mnie się chcę. Nie to co kiedyś.
Jak chciałbym oglądać takie filmiki to bym wszedł na twoją tubkę (specjalnie dla mających mało szarych komórek i dla gimbusów "www.youtube.com"), a nie na sadola.
Jak chciałbym oglądać takie filmiki to bym wszedł na twoją tubkę (specjalnie dla mających mało szarych komórek i dla gimbusów "www.youtube.com"), a nie na sadola.
co to za utwor?
a akcja zajebista w polsce pewnie kolo by rzucil poduszke i zaczal napierdalac lapami
a akcja zajebista w polsce pewnie kolo by rzucil poduszke i zaczal napierdalac lapami
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów