18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Sport is Awesome
romanzkk • 2012-09-06, 11:14
Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport

Ps. jestem studentem AWF
Zgłoś
Póhó 2012-09-07, 12:17
SteelMike napisał/a:

Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.

Student Akademii Wychowania Fizycznego brzmi trochę jak "jestem nieudacznikiem, bo nie dostałem się na prawdziwe studia" albo jak "będę patrzył jak Twoje dzieci robią pajacyki"

litości....
Zgłoś
romanzkk 2012-09-07, 12:58
Student Politechniki, Student Uniwersytetu - brzmi to troche jak... zawsze sie ze mnie śmiali na wf'ie siedziałem nad książkami więc jestem wielce mądry, a tak btw. to ide zrobić projekt na geometrie, bo jeszcze mnie pobije " Koks z AWF "

ach zapomniałem dodać :

Student polibudy - zawsze chciałem iść na awf ale nie umiem zrobić 3 pompek więc mnie nie przyjęli, dlatego poszedłem na politechnike - wkoncu tam tyle ładnych dziewczyn
Zgłoś
valverde 2012-09-07, 18:07
romanzkk napisał/a:

Student Politechniki, Student Uniwersytetu - brzmi to troche jak... zawsze sie ze mnie śmiali na wf'ie siedziałem nad książkami więc jestem wielce mądry, a tak btw. to ide zrobić projekt na geometrie, bo jeszcze mnie pobije " Koks z AWF "

ach zapomniałem dodać :

Student polibudy - zawsze chciałem iść na awf ale nie umiem zrobić 3 pompek więc mnie nie przyjęli, dlatego poszedłem na politechnike - wkoncu tam tyle ładnych dziewczyn

Co ty bredzisz?
Po twojej składni stwierdzam,że maturka dobrze ci nie poszła.
Pozdro i nie będę już karmił trolla..tfu...sportowca z awf
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów