18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Sport is Awesome
romanzkk • 2012-09-06, 11:14
Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport

Ps. jestem studentem AWF
Zgłoś
mutant 2012-09-06, 11:19 6
romanzkk napisał/a:

daj mi 10000 tys zł miesięcznie to zmienię się w jednego z tych gości z filmiku

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
Pener 2012-09-06, 11:20 68
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

a ja alkoholikiem
Zgłoś
u................t 2012-09-06, 11:32
@up
Jesteśmy z Tobą...
Zgłoś
.................. 2012-09-06, 11:34
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

To pewnie masz zgrabne i szczupłe ciałko, co?
Zgłoś
Unrecordable 2012-09-06, 12:03 2
"Ps. jestem studentem AWF " Czyli można śmiało powiedzieć że jesteś przyszłym przedstawicielem handlowym , dodam jeszcze że nie mówie tego złośliwie , bo kierunek jest ciekawy , przynajmniej nie zamulasz cały czas przed kompem i nie jesteś spaślakiem , czar pryska po ukończeniu tego "przyszłościowego" kierunku
Zgłoś
b................k 2012-09-06, 12:07 7
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

Chwalisz się czy żalisz?
Zgłoś
Roszp 2012-09-06, 12:31 11
Na początku moje wrażenia po przeczytaniu pierwszego zdania:
romanzkk napisał/a:

były naprawdę mieszane. Dawno nie widziałem tak nielogicznego zdania.
Ale gdy przeczytałem
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

To nagle zrozumiałem.
Zgłoś
p................n 2012-09-06, 12:54 4
mutant napisał/a:

daj mi 10000 tys zł miesięcznie to zmienię się w jednego z tych gości z filmiku

Po primo: co to znaczy "daj"? Im ktoś dał? No może sponsorzy, ale żeby mieć sponsora będąc sportowcem, to trzeba być na prawdę zajebiście dobrym. Nasi paraolimpijczycy sami zarabiają na siebie. Takie gówniarzerskie podejście: "daj". A zarób se.

Po secundo: A na ki chuj Ci 10 tysięcy miesięcznie i po co stawać się jednym z nich? Wydaj 150zł na buty i następne 150zł na strój i możesz zacząć biegać. A jak Ci nie pasuje bieganie, to uzbieraj 2000 na rower górski i zacznij jeździć, albo 200 - 300 na łyżworolki. A jak i to za drogo, to 50 zł na kąpielówki i okulary do pływania oraz 100zł co miesiąc na talon na basen. Tu nie chodzi o to, żeby być zaraz wyczynowcem, tylko zamiast pierdolić farmazony na sadisticu, to ruszyć dupsko i uzależnić mózg od endorfiny

PS. Żeby nie było: biegam 4 x w tygodniu po 10 km, a w dni kiedy nie biegam to katuję rower; na swojego "górala" (kupiony na raty) wydałem więcej kasy niż na swój pierwszy samochód, a na wiosnę startuję w maratonie. I nie pierdolcie ludzie, że nie macie czasu: 15 minut mniej na FB, 15 minut mniej na sadisticu i jest już pół godziny, żeby pójść pobiegać.
Zgłoś
u................t 2012-09-06, 13:05 8
pin napisał/a:

PS. Żeby nie było: biegam 4 x w tygodniu po 10 km, a w dni kiedy nie biegam to katuję rower; na swojego "górala" (kupiony na raty) wydałem więcej kasy niż na swój pierwszy samochód, a na wiosnę startuję w maratonie. I nie pierdolcie ludzie, że nie macie czasu: 15 minut mniej na FB, 15 minut mniej na sadisticu i jest już pół godziny, żeby pójść pobiegać.

True story men
Ja też begam nawet 4x dziennie po alkohol do monopolowego,a jak nie biegam,to katuję kumpli żeby oni pobiegli.Kasy też poszło już tyle,że można by furkę kupić.Wiosną też maraton.Wszyscy zapierdalamy do sklepu na wyścigi.Zgadzam się z Tobą absolutnie,15 min mniej na sadisticu,15 min mniej na FB i już jest pół godzinki żeby złapać kondycje
Zgłoś
6Dark6Bartek6 2012-09-06, 13:17
@Unrecordable ma racje. Po skończeniu tego kierunku możesz zostać nauczycielem W-F.... mmam szwagra po AWF i teraz pracuje w policji...no poszedł w swoim kierunku jak się patrzy
Zgłoś
Jarek1909 2012-09-06, 16:31 1
Cytat:

Ps. jestem studentem AWF

A co to ma wspólnego z filmikiem?
Zgłoś
darkoo 2012-09-06, 16:32
hmm... nie wiedziałem, że nike robi piłeczki golfowe. Dobry filmik.
Zgłoś
Póhó 2012-09-06, 16:43 5
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

To AWF się studiuje? To są STUDIA?!
Zgłoś
Abgda 2012-09-06, 16:47 2
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

I co, wykonujecie 40-metrowe skoki na motocyklach żeby zaliczyć przedmiot?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów