18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Sport is Awesome
romanzkk • 2012-09-06, 11:14
Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport

Ps. jestem studentem AWF
Zgłoś
Staszek83 2012-09-06, 16:51 5
romanzkk napisał/a:

Ps. jestem studentem AWF

A ja jestem hydraulikiem .
Zgłoś
romanzkk 2012-09-06, 16:51
hmm raczej chodziło o to, żeby co niektórzy hejterzy ( czyt Ty ) nie wyskoczyli od razu z tekstem " Lepiej sam się odklej od laptopa i weź się za sport hipokryto "
Zgłoś
Staszek83 2012-09-06, 16:56 1
Póhó napisał/a:

To AWF się studiuje? To są STUDIA?!

Nie! To jest wieczorówka eksternistyczna
Zgłoś
camson 2012-09-06, 17:02 1
zabrakło mi tu Senny :?
Zgłoś
Ranger 2012-09-06, 17:07 1
Chyba nigdy nie zrozumiem, co za kretyn ustanowił AWF wyższą uczelnią... Na dobrą sprawę wiedzy po liceum ci nie przybywa, nawet stajesz się głupszy, bo metabole robią wodę z mózgu, a żeby pokopać piłkę czy dobrze wymasować jakąś fajną dziunię to nie trzeba być magistrem. A potem taki idzie do sklepu, źle coś przeczytał, bo mu mięśnie czoła oczy przysłaniają, ale przy kasie drze mordę ''Bo ja mam wyższe wykształcenie to wiem lepiej!''
Zgłoś
S................e 2012-09-06, 17:09 1
Póhó napisał/a:

Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
Zgłoś
ApologiZZe 2012-09-06, 17:36 3
SteelMike napisał/a:

Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.

Jak na moje, to on zrozumial co to jest AWF i chodzilo mu, ze to jest gowno, a nie studia Nie wychodzi Ci flejmowanie, sorry
Zgłoś
T-Will 2012-09-06, 17:45
Póhó napisał/a:

Nie nabijaj się ogórku, bo po semestrze by cię stamtąd wyjebali.
Zgłoś
S................e 2012-09-06, 17:49
Daeron napisał/a:

Jak na moje, to on zrozumial co to jest AWF i chodzilo mu, ze to jest gowno, a nie studia Nie wychodzi Ci flejmowanie, sorry

Jeśli pomyślał, że to gówno, to chyba nie wie co mówi. AWF kształci nauczycieli WF-u, trenerów, organizatorów imprez sportowych, fizjoterapeutów, itp. itd. są to raczej zawody, które wzięcie mają Twoja riposta jest nietrafiona
Zgłoś
pawel6 2012-09-06, 17:56
Kto będzie tak miły i poda tytuł filmu 4:12
Zgłoś
ApologiZZe 2012-09-06, 18:06
SteelMike napisał/a:

Jeśli pomyślał, że to gówno, to chyba nie wie co mówi. AWF kształci nauczycieli WF-u, trenerów, organizatorów imprez sportowych, fizjoterapeutów, itp. itd. są to raczej zawody, które wzięcie mają Twoja riposta jest nietrafiona

Czyli gowno, pamietam, jak jeszcze chodzilem do liceum/gimnazjum, to kazdy w-fista byl gruby i mial 1.5m wzrostu, ALE BYL PO AWFie !
Zgłoś
S................e 2012-09-06, 18:11
Daeron napisał/a:

Czyli gowno, pamietam, jak jeszcze chodzilem do liceum/gimnazjum, to kazdy w-fista byl gruby i mial 1.5m wzrostu, ALE BYL PO AWFie !

Zauważyłeś, że wielu sportowców i trenerów, którzy zarabiają grubą kasę, też są po AWFach? No i lepsze takie "gówno", niż bezrobocie po politologii, humanie czy innych gównach tego typu.
Zgłoś
romanzkk 2012-09-06, 18:14
to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie a poza tym Wychowanie w szkole to tylko cząstka całego AWFu żal mi Ciebie ( pewnie gruby człowieku po LO bądź (ałć - gimnazjum))
Zgłoś
Leneczka 2012-09-06, 18:14 1
"Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport"

Matura w tym roku musiała być bardzo prosta, bo widzę, że poprawność wypowiedzi w języku ojczystym kuleje.
Zgłoś
ghal 2012-09-06, 18:33 1
Penerę napisał/a:

a ja alkoholikiem

a na jakim kierunku ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów